Staliniams kompiuteriams skirtų „Broadwell“ sulauksime tik kitais metais

Dar visai neseniai buvo manoma, kad staliniams kompiuteriams skirtų „Broadwell“ procesorių sulauksime šiais metais, bet pasak „Fudzilla“ tinklapio, šios atnaujintos architektūros teks laukti kiek ilgiau nei buvo žadėta ankščiau. 16nm litografija grįsti staliniams kompiuteriams skirti „Broadwell“ parduotuvių lentynas turėtų pasiekti kitų metų pradžioje, o 2015m. antrojo ketvirčio pabaigoje dienos šviesą išvys ir „Skylake“ procesoriai.

Nors staliniams kompiuteriams skirtų procesorių pasirodymo data ir pasikeitė, bet tai neturėtų paliesti kitų produktų, kuriuose bus montuojami „Broadwell“ procesoriai. Tad nešiojami kompiuteriai ir kiti produktai varomi mobiliems įrenginiams skirtais „Intel Broadwell“ procesoriais tūrėtų pasirodyti kaip ir planuota – prieš prasidedant mokslo metams.

Dar 2013 metais, „Intel“ generalinis direktorius Brian Krzanich šlovino „Broadwell“ architektūrą žadėdamas net 30% didesnį energetinį efektyvumą lyginant su „Haswell“.  Mažesnės energijos sąnaudos galės būti panaudotos pasiekti didesnius dažnius ir suprantama taip gauti didesnę spartą. 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.