„Star Citizen“ kūrėjai galimai švaisto pinigus

„Forbes“ parašė labai didelį straipsnį ir pateikia savo argumentus dėl ko jie mano, kad „Star Citizen“ kūrėjai galimai švaisto pinigus. Dėmesio centre yra Chris Roberts ir jo „Cloud Imperium Games“ studija, kuri ir rūpinasi „Star Citizen“ kūrimu. „Star Citizen“ žaidimas yra vis atidedamas, atidedamas ir po to vėl atidedamas ir tai tęsiasi eilę metų.

Manoma, kad visa tai vyksta, nes Chris Roberts naudojasi situacija savo naudai, o, be to, yra prastas vadybininkas. Vienas iš pavyzdžių dėl asmeninės naudos yra tas, kad Chris Roberts su žmona turi 4.7 mln. JAV dolerių vertės namą. Jo vadovavimo įgūdžiai irgi yra labai prasti, bent taip tikina buvę „Cloud Imperium Games“ darbuotojai.

Dar viena bloga žinia yra ta, kad „Cloud Imperium Games“ gali iš viso bankrutuoti. Studija savo sąskaitoje turi 14 mln. JAV dolerių rezervo, o darbuotojų algos metams atsieina apie 30 mln. JAV dolerių. „Forbes“ dar suskaičiavo, kad studija pardavė 135 kosmoso laivų dalis. Tai būtų visai gerai, jei ne 129 skundai dėl jų.

„Forbes“ mano, kad „Star Citizen“ žaidimas niekada nebus baigtas.

15 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Jau galėjo visos graikų abėcėlės raides panaudoti įvardinant žaidimo versijas. Alfa, beta, gama, delta… 😀

  2. Ptyca parašė:

    Na sitas buvo aisku kad tik laiko klausimas kada sitas burbuliukas prakiurs

    • Mr_Marius parašė:

      Forbes straipsnis pasenusi info ir visiškas negatyvas prieš žaidimą cituoja žmones kurie nesupranta apie žaidimo kūrima arba kažkaip buvo užgauti Roberto kodėl nekalbino Rockstargames ar panašiai ir prie ko čia jo asmeninis gyvenimas gėda forbes visiškai nepasidomėta dabartine žaidimo kūrimo stadija kadangi šiuo metu žaidimas finansuojamas kaip niekada stabiliai.

  3. newdiamond parašė:

    ziauriai skeptiskai ziuri i straipsnius kuriuose yra zodis – „galimai“
    Po to tie patys pirmi saltiniai neskuba panegti, jeigu buna netiesa…
    Aisku cia isversta tik…bet….galima butu filtruoti ir truputi kitokia antraste parasyti…

    Jeigu kazkas svaisto pinigus, tai jeigu ne savo pinigus, tai manau pinigu savininkas jau seniai turejo susirupinti ar jau kreiptis i policija…bet cia apie tai neminima.
    O tik kazkoks zurnalas tyrima atliko ir neturi irodymu…
    oi zurnalistika mano manymu siais laikais giliame dugne

    • Mr_Marius parašė:

      Visiškai pritariu čia galima sakyti užsakytas straipsnis prieš Star Citizen ir Robertą skleisti didesniam negatyvui visiškai nepasidomėjus dabartine žaidimo kūrimo Situacija ir kišantis į jo asmeninį gyvenimą

  4. Mr_Marius parašė:

    Kaip vienas iš žmonių kuris seka Star Citizen jau senai galiu patvirtinti ,kad didžioji dalis forbes straipsnio yra melas kuri yra pasenusi informacija jei šis straipsni būtų įdėtas prieš 5 metus tada dar būtų kažkiek teisybės tiesiog gėdą už tokį straipsnį visai nepasidomėjus kokia žaidimo būsena šiuo metu jei norite padiskutuoti prisijunkite prie Star Citizen Lietuva Bendruomenes pagooglinam ir rasite mus!

    • mafo parašė:

      Jau sukišau 20 evro kažkur. Paskraidžiau aplink kelis asteroidus… Pabėgiojau po angarą. Ačiū nereikia. Bent jau tol kol nebus baigtas žaidimas.

      • Mr_Marius parašė:

        Reiškias dar reikia subręsti jeigui tik sugebi pabegioti po angarą ,o veiklos dabar tikrai jau yra lankytini detalūs miestai,misijos,lokacijos,kosminės ir fps kovos ,o grafikos gniaužia kvapą aišku dar trūksta žaidimo mechanikų ,bet žaidimas juda tik į geraja pusę aš asmeniškai daugiau pramogos gaunu negu kartu sudėjus AAA šių laikų leidžiamus žaidimus taip pat jie turi savo žaidimo bendruomenės renginį kiekvienais metais pavadinimu Citizencon ten jie parodo kas mūsų laukia ateityje ir ką jau turi sukūrę tikrai viskas atrodo įspūdingai vienintelė žaidimų kūrimo studija kuri nebijo rizikuoti ir parodo kažką naujo ko kitos to nedaro

        • mafo parašė:

          Na tik nebereikia čia brandintis. Visi miestai ir lokacijos prieinamos kišant nepamatuotus pinigus ir prieinami tik tam tikrais momentais atskirai registruojantis. Prie visų tų reikalų man taip ir neleido prisijungti. Grafika kvapo negniaužia, nors tikrai nėra bloga, valdymas baisus. Aš freelancerį pradėjau žaisti nuo tada kai jis atsirado ir paskutinį kartą dar maigiau prieš metus. Tai ką čia pamačiau nei iš tolo neprilygsta šiai klasikai. Pats žaidimas juda tik yootobo erdvėje o ne realybėje. Reikia tik atsimerkti ir įsivertinti kiek laiko jį kuria. Tie renginiai visi matyti ir tai ką jie juose parodo, ovacijų aplinkoje, realybėje reikia laukti po porą metų… Mokėti pinigus ir graužti jau nugriaužtą kaulą ir tuo labai džiaugtis gali tik badu dvesiantis šuo. Su tavimi būtu galima ginčytis tiek pat kaip su tikinčiu apie dievo egzistavimą. Aš nepasiruošęs grūsti pinigus į tai ko nėra. Mane gerokai nuvylė visa tai ką pamačiau. Galų gale mano eurai po pusės metų išgaravo, nes baigėsi kaip suprantu tas vadinamas „draudimas“. Daugiau aš prie jo nebegalėjau prisijungti aplamai. Taigi ką čia bekalbėti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.