„Star Wars Battlefront II“ sparta

Žvaigždžių karų mėgėjai jau rytoj sulauks naujausios „Star Wars Battlefront II“ dalies, o mes jau dabar galime patikrinti, kokią spartą šiame žaidime demonstruoja vienos ir kitos stovyklos vaizdo plokštės. Žaidimas palaiko DirectX 12, bet patikrinus „GameGPU“ duomenis matome, kad tiek „nVidia“, tiek AMD vaizdo plokštės geriau veikia naudojant DirectX 11. Tai nelabai stebintų „nVidia“ atveju, bet su AMD tai atrodo keista situacija. Tiesa, testavimams buvo naudotos neoficialios „Star Wars Battlefront II“ tvarkyklės, tad gal čia ir slypi šios problemos šaknys. Įdomu, kad ir procesoriai veikia lėčiau su DX12, o greičiau su DX11.

„Star Wars Battlefront II“ žaidime grafikos srityje didelių anomalijų neišvysime, visi daugmaž ten, kur ir tikėtasi. Bet, pavyzdžiui, „Guru3D“ pateikia, kad 1080p „RX Vega 64“, naudojant DX12, lenkia GTX 1080 Ti, tik to paties nerodo „GameGPU rezultatai. Tad kol kas galime į rezultatus žvelgti ramiai, o geriausia palaukti oficialių tvarkyklių ir pažiūrėti kas dėsis tada.

vRAM

Nustatymai

1080p DX12

1080p DX11

1440p DX12

1440p DX11

4K DX12

4K DX11

Procesorių sparta DX12

Procesorių sparta DX11

8 Komentarai

  1. Denero_neonas parašė:

    activision visiskai nupuso, pay to win geimukas, ignore.

  2. ToBeX parašė:

    Šaunu, kad bent SLI palaiko 🙂

  3. SoTOP parašė:

    Kad dar bus nemažai žaidimų kurie su DX11 veiks geriau negu DX12 neturėtų visiškai nieko stebinti. Dar nėra žaidimo, kurį kuriant abiem API būtų skirtas vienodas dėmesys, jau nekalbant apie žaidimus kurie nuo pradžios būtų tik DX12 sukurti.

    • newdiamond parašė:

      na ivertinus kiek laiko praejo nuo DX12 isleidimo, tai turbu keistoka, kad DX12 dar yra kaip naujove 🙂
      Bet gal DX12 privalumai vis del to tik skaidreses graziai atrode

  4. dizaika77 parašė:

    Dar vienas labai būtu aktualus variantas, tai naujų žaidimų testai, praktiškai ant žemesnio levelio cpu ir vga (nekalbu apie seną laužą), nes didelis kontingentas ypač aktualus mums lietuviams, kai negalime kas kart updeitinti geležį ir sekti naujienoms iš paskos, tai būtu didelis pliusas sumažinant klausimus kokia sparta šį kartą galėsiu išbandyti žaidimą ant savo „senuko“?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.