Startuoja mokama „Google“ paslauga – „YouTube Red“

„Google“ jau seniai ruošėsi pristatyti mokamą „Youtube“ paslaugą savo vartotojams ir tai pagaliau įvyko. Kol kas šiuo pasiūlymu galės pasinaudoti tik JAV gyventojai, matyt norima pažiūrėti kaip pasiteisins šis žingsnis.

„YouTube Red“ bus mokama paslauga, bet klientai už savo išleistus pinigus gaus be reklamų rodomus vaizdelius, taip pat prieigą prie „Google Play Music“ ir „YouTube Music Key“. Bene svarbiausiu šios paslaugos pasiūlymu yra galimybė „YouTube“ vaizdelius žiūrėti juos iš anksto parsisiuntus. Tokia funkcija gali praversti kelionėje kur nebus interneto prieigos.

Kaip minėjome „YouTube Red“ kol kas bus prieinama tik JAV gyventojams, o mėnesinis mokestis sieks 9.99 $.

„Google“ pristatė mokamą „Youtube“ paslaugą, nes jos pajamos iš reklamos mažėja. Didelis kiekis vartotojų naudoja reklamas blokuojančias programas(Ang. Ad Block), todėl jos nepasiekia auditorijos, o tai ir privertė „Google“ griebtis šiaudo siūlant mokamą „YouTube“ versiją. Reikia paminėti, kad jau dabar ruošiama bent dešimt išskirtinio turinio šou, kurie turi padėti privilioti klientus užsisakyti „YouTube Red“.

6 Komentarai

  1. Katonas parašė:

    Kaip vienam tinklapį gerai pastebėjo, labai jau panašu į žinomo p*rn puslapio pavadinimą 😀

  2. Ndx parašė:

    Adblock Plus + onlinevideoconverter.com

  3. Katonas parašė:

    Tai tie kas pažengę visa tai žino.

    Iš kitos pusės, viskas negali būti nemokamai ir paslaugos teikėjai turi iš kažko generuoti pelną, tad realiai naudodami Adblock kaip ir vagiame, bet kad jie yra stipriai išprotėję su tom reklamom. Jei tenka prisėsti prie kompo be Adblock nesuprantu kas dedasi, iš visų kampų lenda kaip zombiai tos reklamos.

  4. samanius1124 parašė:

    4k Video Downloader

  5. Mekis parašė:

    Nu as irgi galecia nenaudoti to addblocko jei butu viskas su protu, bet kai pries ziurint 1 min video pries tai turi 30s reklamos paziuret tai nx. Jiems neuztenka kad kazkur salia butu kokia reklama, o ne paciam video?

  6. aiwaris parašė:

    ha Adblock+youtube downloader tik kad cia mokama versija:Dbent jau as tai naudoju Adblock+youtube downloader Firefox prieda ir su juo paspaudi tik download ir pasirenki kokio nori formato siust video ar tik garso faila ir viskas uz free:D

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.