Sulauksime „New Horizon“ renginio, jo metu bus kalbama apie „Zen“

AMD visiem atskleidė, kad gruodžio tryliktą dieną vyks „New Horizon“ renginys. Jo tikslas – atskleisti daugiau informacijos apie sausį išleidžiamus „Zen“ procesorius. Šie mažyčiai silicio gabalėliai kol kas paslėpti po devyniomis spynomis, tad gauti daugiau informacijos būtų visai malonu.

„New Horizon“ bus gyvai transliuojamas internetu, norintys matyti transliaciją turi užsiregistruoti. AMD žada renginio metu atskleisti kažkiek informacijos apie „Zen“ prieš jo išleidimą 2017 m. sausio mėnesį. Nedviprasmiškai teigiama, kad tai bus pirmas kartas, kai viešai galėsime pamatyti „Zen“ galimybes. Užsimenama, kad žaidėjai turėtų nepraleisti šio renginio, nes veikiausiai „Zen“ bus demonstruojamas ne su vienu žaidimu.

amd-new-horizon

5 Komentarai

  1. IFeelYou parašė:

    „Raisin“? Razina? Wtf AMD? 🙂

    O jeigu rimtai tai niekaip netikiu kad jie pralenks 6900K, nu nors užmušk. Tačiau žiauriai norisi sulaukt realių benchmarkų, o ne „custom by AMD“… Ir ypač single core.

    Aišku būtų šaunu jeigu jie pagaliau atkurtų konferenciją, ir nuleistų Intel į vietą, tuo pačiu gražindami žmonėms pasirinkimo laisvę ir normalias kainas.

    • ZeroFM parašė:

      Kam tau tas single core svarbus jei visas audio/video kūrimo/redagavimo softas kur kas labiau mėgsta multi core . O pats gi per senas game lošt 😀

      • IFeelYou parašė:

        Single Core yra visa ko esmė. Absoliuti dauguma programų, dauguma Windows komponentų yra paremta tik Single Core sparta. Be to dauguma svarbių benchmarkų yra paremta būtent single core (SuperPi, PiFast), arba turi tokį režimą. Jeigu man jis nerūpėtų tai aš pirkčiau Dual Xeon po 24 branduolius 🙂

        Na aš nei su audio/video kūrimo nei su redavavimu softu nedirbu 🙂 Aš apskritai su kompiuteriais tiesiogiai nedirbu 🙂 Tai yra mano hobis.

  2. SoTOP parašė:

    Po sitokios prezentacijos hype’as liesis laisvai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.