Suomijos mažmenininkas siūlo „Sapphire Radeon RX 6800 (XT) NITRO+“ seriją ušsisakyti iš anksto

Suomijos mažmenininkas, „Multitronic“, pasiūlė pirkėjams iš anksto užsisakyti „Sapphire Radeon RX 6800 (XT) NITRO+“ serijos vaizdo plokštes, bet konkrečių pristatymo datų nepateikia. Rašymo metu iš kainoraščių jau dingo „RX 6800 NITRO+“ versija, tad tikėtina, kad artimiausiu metu dings ir likusios dvi vaizdo plokštės. Beje, rašymo metu taip pat padidėjo ir vaizdo plokščių kainos, lyginant su tomis, kurios buvo vakar.

Brangiausia NITRO+ versija yra „Special Edition“, kuri turi RGB ventiliatorius ir USB-C jungtį. Už šį modelį prašoma sumokėti 864 €, o paprasta „RX 6800XT NITRO+“ versija kainuoja 839 €. „Radeon RX 6800 NITRO+“ siūloma įsigyti už 733 €. Tai tikrai nemaža suma, nes iškonvertavus 579 USD rekomenduojamą kainą į eurus ir pridėjus PVM turėtume gauti apie 600 € sumą. Tad, panašu, mūsų ir vėl laukia didesnės nei rekomenduojamos kainos. Taip pat reikia paminėti, kad NITRO+ serija retai kada siūloma už rekomenduojamą kainą, nes yra premium modelis.

Priminsime, kad RX 6800 (XT) vaizdo plokštės bus išleidžiamos jau lapkričio 18 dieną.

9 Komentarai

  1. Nukainotas parašė:

    6800XT – kada, tikėtinai, nusistovės kaina ir kokia ji bus Lietuvoje už geriausius modelius (pvz. MSI Gaming X)?

  2. iSentrie parašė:

    O Lietuvoj bus? Kur? Kada?

  3. 1Xtra parašė:

    Jau aisku, pasiula bus ne ka geresne nei RTX 3080… bent musu regione. Sekmes iki Gruodzio nusipirkti pigiau nei uz 800 Eur.

    • nemesis parašė:

      Na tos GPU yra šimtosios eilės klausimas 99.9% populiacijos. Kam reiks palauks, o kas pinigų neturi kur dėti, kas iš jų pasidarys geresnius pinigus per laukimo laikotarpį ar neturi smegenų – nusipirks ir po 2000EUR. Ekonomika sukasi, visi laimingi…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.