Susipažinkite su iš išorės kitokiu HD 5770 posistemiu

AMD atrodo yra nusiteikusi grafinių vaizdo plokščių rinkoje daryti agresyvius sprendimus ir nepaisant to, kad vis dar nesulaukė konkurencijos ar negali patenkinti visos naujos kartos vaizdo plokščių paklausos, ji stengiasi sumažinti jų kainas.

Jei jums teko girdėti, MSI visai neseniai pristatė nestandartinę MSI Radeon HD 5770 vaizdo plokštę, kuri naudoja ne įprastą, bet tokį aušintuvą, kuris yra įsikūręs silpnesniame HD 5750 posistemyje. Pasak Fudzilla, tai nebuvo MSI sumanymas ir kiekvienas AMD partneris turės panašias vaizdo plokštes, o Sapphire savąją jau anonsavo.

AMD, matyt, po daugelio testų nustatė, kad HD 5750 aušintuvo visiškai pakanka HD 5770, o šis taip pat sumažina vaizdo plokštės kainą, nes kainuoja pigiau, nei originalusis aušintuvas. Taigi, tokios vaizdo plokštės nėra nestandartinės, nes šis dizainas atkeliavo kaip rekomenduojas iš AMD kompanijos, tačiau artimiausiu metu turėtų būti pristatytos tikrosios nestandartinės vaizdo plokštės, kaip kad HIS IceQ+.

Tiesa, nepaisant to, kad Sapphire HD5770 1GB GDDR5 PCIE New Edition vaizdo plokštė išlaikys tuos pačius dažnius, turės tas pačias HD5770 specifikacijas ir tokį patį „gaubtą“, kaip HD5750 atveju, pranešama, kad po juo esantis radiatorius yra šiek tiek pakeistas. Tai užtikriną tinkamą vaizdo plokštės aušinimą, bet vis tiek mažesnę kainą.


4 Komentarai

  1. Rycka_BL parašė:

    Tai kad ASUS jau kuri laika su tokiais cooler\’iais leidzhia.. 😕

  2. Scriptor parašė:

    Si vga jungiama, tiap pat kaip vidinine vga?

  3. Katonas parašė:

    Rycka_BL>> leidžia jau seniau panašaus dizaino 4770 arba 5750, o dabar pradės leisti ir 5770…

  4. Padarass parašė:

    Šitas geras – kažkox keušinio formos užkaltas:D
    Velykų tematika.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.