„Taichi“ ir „Fatal1ty“ X99 pagrindinės plokštės netrukus pasibels į parduotuvių vitrinas

Šiuometinėje „Computex“ parodoje demonstruotos dvi naujos X99 mikroschemų rinkinį turinčios „ASRock“ pagrindinės plokštės vis dar nėra sutinkamos Lietuvos parduotuvėse, tačiau gamintojas tvirtina, kad oficialus debiutas jau įvyko.

Aštuonių sluoksnių montažinę plokštę turintis „Taichi“ modelis įvardijamas kaip bendram vartojimui pritaikytas ir tuo pačiu kišenei patrauklus produktas. Ant baltos – juodos spalvų PCB išdėstyta dvylikos fazių VRM grandinė bei pora 32 Gb/s pralaidumo Ultra M.2 lizdų, palaikančių tiek SATA III 6 Gb/s, tiek PCI-Express x4 32 GB/s modulius. Vaizdo plokštėms skirti trys sustiprinti PCI-Express x16 lizdai, o pridėtinėms plokštėms du PCI-Express x1. „ASRock“ taipogi parūpino dvigubą gigabitinį „Intel“ tinklą bei dviejų juostų 802.11 ac WiFi su Bluetooth 4.0 moduliu.

ASRockTaichi

„ASrock Fatal1ty X99 Gaming i7“ išsiskiria kardiniai kitokiu dažymu, tačiau pats funkcijų paketas yra labai panašus į tą, kurį siūlo „Taichi“. Net ir VRM grandinė su PCB dizainu yra iš esmės tie patys. Pagrindiniai skirtumai tie, kad „Fatal1ty“ modelis gauna „Creative SoundBlaster Cinema 3“ audio paketą, keletą papildomų on-board mygtukų ir USB 3.0 jungčių. Tiesa, už visa tai teks sumokėti nebe 219, o 259 JAV dolerius.

ASRockFatal1tyX99Gamingi7

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.