Taip visų mėgstamas AdBlock Plus rodys kai kurias reklamas

Daugelis technikos entuziastų, ypač naudojantys Firefox interneto naršyklę, žino AdBlock Plus programą, kurios tikslas yra blokuoti visus įmanomus reklamos langus, tiek įprastus, tiek ir iššokančius, tačiau su naująja programos versija viskas bus šiek tiek kitaip.

Netrukus turėtų pasirodyti AdBlock Plus 2.0 versija, kuri, pasak įvairių šaltinių, neblokuos „priimtinų vartotojams reklamų“, tačiau ir toliau blokuos visas kitas reklamas, ypač iššokančius langus bei Adobe Flash technologija paremtas. Dėl to vartotojai, žinoma, gali būti nepatenkinti.

Šioje pozicijoje šiek tiek išlos Google, nes būtent jos reklamos, pasak kūrėjų, esančių už AdBlock programos, yra priimtinų vartotojams sąraše. Reklama turės būti be animacijos ir garsų, kad būtų rodoma, o tekstinės Google reklamos iš esmės tokios dažniausiai ir yra.

5 Komentarai

  1. crooked parašė:

    vadinasi teks nesinaujint ir viskas, otai beda 🙂 ir beto \"priimtinos reklamos\" tai juoka kelia, google numete slamanciu, kad nebeblokuotu textiniu adu ir viskas…

  2. ligonis parašė:

    hmmm… o žmonės nori gero turinio ir nenori matyt reklamų, ir tikrai nenori už jį mokėt. kažkas juk turi išlaikyt tuos puslapius.

  3. crooked parašė:

    nenori islaikyti – nekuri puslapio, kame problemos? 🙂

  4. city50 parašė:

    manau bus nesudetingas budas apeit tokias nesamones ir v2 naudojant.

  5. AuRiMaS666 parašė:

    Pats juk gali išjungt ir įjungt šitą opciją nustatymuose. Negąsdinkit be reikalo žmonių… 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.