Tech kompanijų balandžio pirmosios pokštai

Balandžio pirmąją dieną technologijų pramonėje yra tradiciška juokauti, ir nors tai nėra pati linksmiausia pramonės šaka, kai kurie pasirodę pranešimai yra gana juokingi. Tiesą sakant, kai kurie iš šių netikrų produktų tikrai rastų savo vietą prekyboje.

„be quiet!“ sugalvojo „Zero Wings AI“ ventiliatorius be sparnelių.

„Razer“ siūlo pelės formos barzdaskutę, kurią, neva, galite išbandyti beta testavimo metu.

„Cherry“ pasiūlė „Cherry MX Wood“ jungiklius, pirmuosius tvarius ir plastikinius jungiklius, pagamintus iš bambuko pluošto, medžio ir žolės. Suteikia tą pačią MX kokybę, kurią visi mėgstate.

„Gigabyte AORUS“ UK ir IE komanda iš tikrųjų sukūrė visai gerą produktą. „AORUS Cat Master“, geriausią RGB katei skirtą poilsio zoną ant jūsų kompiuterio. Tai yra tas, kuris iš tikrųjų galėtų veikti ir tos produktas sugalvotas juokais galėtų sulaukti nemažai pirkėjų.

„Seasonic“ švenčia bendrovės 50-metį, pristatydama „Ultron 2025 W“ maitinimo bloką su auksu žėrinčiomis mentelėmis, suderinamumu su ATX 4.0 ir „80 Plus Diamond“ efektyvumu.

„Seasonic“ maitinimo blokas galėtų gerai derėti su NZXT vaizdo plokšte, kuri yra baltos spalvos.

Su kompiuterio korpusu SST-FLP01-W „Silverstone“ grįžta prie ištakų, ir jame netgi yra dvi 5,25 colio angos liaudiškai vadinamiems flopikams.

Parengta, pagal „TechPowerUp“ informaciją.

2 Komentarai

  1. BC00 parašė:

    Jau norėjau prašyti Zero Wings testams 😀

  2. Nukainotas parašė:

    O aš tai ir pasikabinau Google News balandžio 2 d. pamatęs „3DFX re-enters the GPU market, shows off an RTX4090-killer with 30GB of VRAM at $1000“.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.