Telekomunikacijų bendrovė Bitė pristato daug naujovių

Nuo lapkričio mėnesio telekomunikacijų bendrovės Bitė klientai gali rinktis iš keturių naujų paprastų mokėjimo planų, kurie pakeitė iki tol buvusius Bitės paslaugų planus. Taip pat Bitė atskleidė pokyčius sąskaitose už paslaugas – klientai gaus aiškesnes sąskaitas.

„Klientai Bitės paslaugas Lietuvoje vertina palankiausiai jau trejus metus iš eilės, tačiau mes norime žengti toliau ir tapti akivaizdžiais lyderiais kuomet kalbama apie vartotojų patirtį. Tokius, į vartotojus orientuotus realius veiksmus vykdome jau ilgą laiką, o šiandien juos papildome nauja paprasta kainodara, aiškių sąskaitų garantija ir telefonų draudimo paslauga“, – sakė Bitės grupės generalinio direktoriaus pavaduotojas klientams Chrisas Robbinsas.

Atsinaujinanti telekomunikacijų bendrovė taip pat keičia vizualinį bendrovės pristatymą vartotojams bei komunikacijos koncepciją. Pasak C. Robbinso, Bitė jau planuoja ir daugiau vartotojiškų naujienų klientams, kurias pristatys netolimoje ateityje.

Rinkos tyrimų bendrovės Spinter apklausos duomenimis, aiškesnių mobiliojo ryšio mokėjimo planų pageidauja kas penktas Lietuvos mobiliojo ryšio vartotojas. „Mokėjimo planų perteklius, neaiškus jų pateikimas, nutylėtos sąlygos buvo viena iš telekomunikacijų rinkos problemų, kurią norėjome įveikti. Taip Bitėje atsirado keturi, labai paprasti ir intuityvūs mokėjimo planai, kuriuos pasirinkę klientai žinos, kad už paslaugas nepermoka“, – teigė C. Robbinsas.

Pasak Bitės atstovo, nauji mokėjimo planai sukurti atsižvelgiant į pagrindinį vartotojų poreikį kalbėti, o iš aiškių mokėjimo planų pavadinimų galima suprasti, kuris geriausiai tinka: Visada, Dažnai, Kartais ar Retai. Taip pat turimą mokėjimo planą galima bet kada pakeisti į kitą be jokių papildomų sąlygų.

Esamieji Bitės paslaugų vartotojai savo turimą planą be jokių papildomų sąlygų gali pakeisti į naują mokėjimo planą. Vieną iš keturių naujų mokėjimo planų nuo lapkričio pradžios gali pasirinkti ir visi nauji Bitės klientai.

„Kita problema, kurią norėjome išspręsti rinkoje – vartotojų nepasitikėjimas gaunamomis sąskaitomis, kurios jiems atrodo neaiškios, o kartais ir klaidingos. Įsiklausę į klientų pageidavimą mes atlikome esminius pokyčius sąskaitų rengime ir pateikime“, – teigė Bitės atstovas. Tyrimo duomenimis, 61 proc. Lietuvos mobiliojo ryšio vartotojų nėra tvirtai įsitikinę, kad jų gaunamos sąskaitos už mobilųjį ryšį yra tikslios.

Nuo šių metų spalio mėnesio Bitė taip pat panaikino atsitiktinio mobiliojo interneto panaudojimo bei netyčinio prisijungimo prie užsienio tinklų pasienyje apmokestinimą. „Šie pokyčiai pareikalavo iš mūsų sudėtingų techninių sprendimų, ypač prisijungimo kontrolė prie užsienio tinklų pasienyje. Taip pat norėdami patenkinti klientų pageidavimą gauti aiškesnes sąskaitas atsisakėme dalies pajamų, pavyzdžiui, už skambučio registro paslaugą“, – sakė C. Robbinsas. Skambučių registro paslaugą Bitė teikia nemokamai nuo šių metų rugsėjo. Įsitikinimą pateikiamų sąskaitų tikslumu Bitė pasirengusi ir įrodyti – jei klientas ras sąskaitoje netikslumą, tą klaidą Bitė kompensuos trigubai.

Nuo gruodžio mėnesio Bitės klientai pirmą kartą Lietuvoje galės užsisakyti unikalią paslaugą – telefonų draudimą. Apsidraudusiems, kurie praras ar sugadins mobilųjį telefoną, ir šis įvykis bus pripažintas draudiminiu, Bitė suteiks naują įrenginį. O jeigu mobilusis telefonas buvo pavogtas ir be vartotojo žinios buvo pasinaudota paslaugomis – Bitė kompensuos patirtas išlaidas iki 1,5 tūkst. litų.

10 Komentarai

  1. nemesis parašė:

    Juokauja jie turbūt su tokiais planais:
    http://www.bite.lt/privatiems/planai

  2. Crembo parašė:

    Tiesą pasakius man kaip tik geriau nauji planai. Daug rašau sms\’ų, mažai kalbu, ir daug narašau internete. Taigi nauji planai man kaip tik, gausiu daugiau – pigiau.

  3. Kestas28 parašė:

    Planai planais, bet turiu bite ir man važinėjančiam Lietuvoje ryšys paskutinis šudas. TL2 daug geresnis, neturiu teisės rinktis nes kortelė įmonės bet bitės niekad nesirinkčiau

  4. nemesis parašė:

    O tai ne geriau pasiimt Pildyk + Mygtukas už 4.5lt + Naršyk 30 už 1lt? Kas tau kainuos 5.5lt mėnesiui ir turėsi nemokamus sms į visus tinklus ir 1GB duomenų srauto.

    Ką tu turėsi ir kiek kainuos bitėi?
    Retai už 0lt + 500sms už 10lt + 500mb už 15lt. Sumoi 25lt.

    Taip kad išleisi beveik 5 kartus daugiau o turėsi dukart mažiau su Bite.

    Kitas palyginimas ką gali paimti iš bitės ir iš tele2 už 10lt:
    Bitė Kartais – 100 nemokamų min.
    Tele2 Studentas 1 – 100 nemokamų min, 1000 sms, 1GB interneto.

    Jei iš bitės darom kažką panašaus į Tele2 Studentas 1 tai + 500MB ir +500SMS ir turim 35lt.

    Kaiptik renkuos dabar kur eiti, mačiau bitės senus planus ir dar svarsčiau bitė ar tele2. Dabar svarstymų jau nebeliko…

  5. Crembo parašė:

    Tele2 Studentas 1 papildomos sąlygos:

    „Planus galima rinktis tik su terminuota 24 mėn. sutartimi, pasirinkus jums patinkantį telefono aparatą, mokant 10 ar 15 Lt mėnesio mokestį, bei nustatytą telefono mėnesio mokestį.“
    Mielai pasikeisčiau į Tele2, tačiau tokios sąlygos deja manęs netenkina. Jeigu galėčiau neterminuotai ir neimk jokio telefono, tada viskas gerai būtų, jau rytoj būčiau pasikeitęs, tačiau deja.

    Pildyk irgi ne variantas, kadangi reikėtų naujo telefono numerio, kas man yra neįmanoma.

    Be to, Pildyk Naršyk 30 sąlygos irgi juokingos:
    ! akcija 1 GB
    be akcijos 50 MB
    (Akcijos laikas ribotas)

    Čia tau panašu, kad viskas normaliai?

  6. nemesis parašė:

    Taip, pas tele2 yra tas 24 mėn. Bet tai neatrodo taip baisiai, kai truputį paskaičiuoji. Pas bitę gauti kažką panašaus kaip pas tele už 10 lt, kainuos 35 lt. t.y. 3.5 karto brangiau. Taigi 7 mėn. naudotis bite, tau kainuos tiek pat, kiek 24 mėn. naudotis tele2. O 7 mėnesius paplanuoti ne taip jau ir sunku. O jei jau juos ištrauksi ir visdar kažkokių mobilaus ryšio operatoriaus paslaugų reikės, tai tau jos dar 17 mėn. bus praktiškai nemokamos.

    Pas pildyk ten viskas viena ilga akcija. Pas juos dar nesu matęs mažiau nei tris, kokias nors, vienu metu vykstančias į temą akcijas.

  7. Crembo parašė:

    Ir vis dėlto, bent jau man, reikia neterminuotos sutarties, nes vistiek išvažiuoju studijuot į Angliją po vasaros, taigi kad ir kokios būtų geros sąlygos, jos toli gražu ne visus tenkina (aišku, kitaip ir neįmanoma).

  8. tubulis parašė:

    Kad keista, as studentas 1 pasiemiau plana pries menesi laiko su neterminuota sutartimi, nes nenorejau telefo. Betkada ja galiu nutraukt 🙂

  9. ToBeX parašė:

    Studentas 1 gali pasiimt be 24 sutarties, jei neiimi telefono. Pildyk gali pasiimt su savo senu numeriu, tik reikia eit i tele2 atstovybe ir jie viska sutvarko.

  10. newdiamond parašė:

    tiek metu lietuvoje…o kazka daryti tik dabar sugalvojo…

    kaip grazu jezau marija…

    gal uzdyka po 10 metu viskas bus gal ane ?

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.