TeliaSonera visiškai suvalgė savo grupės nares

Pasirodė, jog viena iš didžiausių Lietuvos telekomunikacijų bendrovių Omintel visiškai neturi nepriklausomybės. Visos 18 bendrovių, kurios priklauso TeliaSonera grupei, privalo šokti pagal giganto dūdelę ir šį kartą pasikeisti logotipą.

Nors spaudos pranešime rašoma, jog TeliaSonera neva žengė ypač reikšmingą žingsni vienijant kompanijas, tiesa tokia, jog visos grupės narės privalės naudoti lygiai tokį patį logotipą, o jų pavadinimas išliks dėl mažesnės painiavos. Tuo norima parodyti, jog visas jas valdo gigantas TeliaSonera ir nepalieka nei menkiausios nepriklausomybės.

Naujas prekės ženklas pradėtas naudoti jau nuo vakar, o jis apima tokias kompanijas, kaip Telia, Sonera, Kcell, Tcell ir taip toliau. Taigi, nuo šiol į logotipą TeliaSonera grupėje nežiūrėkite – dėmesį reikėtų atkreipti tik į naudojamą pavadinimą. O galbūt ateityje visos narės vadinsis tiesiog TeliaSonera ir gigantas bandys konkuruoti su Vodafone prekiniu ženklu?

3 Komentarai

  1. pekinas parašė:

    \"visiškai neturi nepriklausomybės\" nesupratau, kokios dar nepriklausomybės? Nuo ko?
    TeliaSonera turi 100% Omnitel akcijų, todėl norėjo ir pakeitė. Įmonė veikia daugelyje šalių, todėl turėti bendrą ženklą buvo tik laiko klausimas.
    Jei savo kieme pasodintume medi tai ir sakytume, kad kiemas neturi nepriklausomybės nuo šeimininko? 🙂 😕
    pvz., žiūrint į TEO, tai TeliaSonera ten teturi ~63% akcijų tai taip lengvai nepakeistu. O ir rinka daugiau vietinė, stabilesnė, kas ne taip smarkiai reikalauja bendro ženklo.

  2. SB parašė:

    pekinas>Žinoma, su mano nuomone galima ir nesutikt. Bet man geriau būtų, jei būtų ne Omnitel, o tiesiog TeliaSoner. Vis tiek Lietuvoje veikianti (ne Lietuvos) kompanija priklauso jai.

  3. Esthreel parašė:

    Sutinku su SB, Omnio ne koks ivaizdis lt, jei butu visiskai pakeite pavadinima, kiltu mintis kad gal ir kaikas kitas i gera pasikeite…

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.