„Toshiba“ 2012-aisiais pateiks „dvigubą“ WiFi SD kortelę

„Toshiba“ oficialiai pristatė planus dėl „FlashAir“ – 8GB SDHC atminties kortelės su dvipusiu bevielio ryšio palaikymu. SD atminties kortelės su WiFi palaikymu savo viduje pristatytos jau kuris laikas. Jos dažniausiai naudojamos fotokamerose duomenims perkelti tiesiai į kompiuterį ar interneto paslaugoms, kaip kad „Facebook“ ar „YouTube“. Tuo tarpu kortelė leidžianti duomenis ir parsisiųsti iki šiol nebuvo pristatyta.

„FlashAir“ galimybės reiškia, jog ją įdėjus į SD kortelės lizdą jūs galėsite iš savo prietaiso ne tik perkelti duomenis, tačiau ir juos priimti iš sumaniųjų telefonų, kompiuterių bei kitų prietaisų su įdėta „FlashAir“ kortele.

Bendrovės teigimu, dar viena kortelės savybė yra mažesnis energijos sunaudojimas, lyginant su kitomis WiFi palaikančiomis SD kortelėmis. Šiuo metu išleisti „FlashAir“ atminties korteles Japonijoje planuojama 2012-ųjų vasarį, o Europoje – kovą. Kaina kol kas nėra patikslinta, tačiau „Engadget“ teigimu ji turėtų būti apie 90 JAV dolerių. Talpesnių atminties kortelių su dvipusiu WiFi palaikymu šį pavasarį veikiausiai nesulauksime.

1 Komentaras

  1. newdiamond parašė:

    cia jau kai tingi nosi pasikrapstyti….tai va prikuria tokiu dalyku

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.