„Ubisoft“ peržiūrės savo nuolatinės DRM apsaugos politiką

Žaidimų kūrėja "Ubisoft", kuri paskutiniais metais toli gražu "netinginiavo" kovodama su piratavimu, žada pakeisti savo nuomonę dėl DRM apsaugos, reikalaujančios nuolatinės interneto prieigos arba turinčios ribotą aktyvacijų skaičių.

Kaip skelbia "Rock Paper Shotgun", "Ubisoft" jau užtektinai prisiklausė susierzinusių žaidėjų skambučių ir visai netrukus pereis prie daugelio kitų žaidimų kompanijų naudojamos pirminės/vienos aktyvacijos sistemos.

Žinoma, tai negalioja skirtingiems tinklo žaidimų režimams, kuomet žaidėjas privalo prisijungti prie interneto, tačiau situacija pasikeis su vieno režimo žaidimais. Pirmuoju kompanijos žaidimu neturinčiu nuolatinės DRM apsaugos bei riboto aktyvacijos skaičiaus taps "Assassin's Creed 3".

4 Komentarai

  1. GK parašė:

    piratai dziagiasi,legalai verkia 😀 va iki ko priejom 🙂

  2. simple parašė:

    Ką ponas rūkai? Griežtai tai uždrausiu savo vaikams. Pas mane +- vienas iš dviejų žaidimų yra legalus ir aš nustojau pirkti Ubisoft gaminius dėl nesveiko DRM. Žaisdamas (pvz) Assasin’s Creed paprastai įjungdavau uTorrent, kad parsispūsti kokią naują Linux distribuciją ar filmą, bet dėl sumautos DRM apsaugos neretai žaidimas tiesiog pakibdavo tose vietose kai turėtu įsikrauti nauja žemėlapio dalis, ar tiesiog bandant išsaugoti žaidimo progresą.
    Ubisoft’ui teks pasistengti kur kas labiau, kad vėl pradėčiau pirkti jų produktus.

  3. daimonass parašė:

    Na nezinau kaip del kitu gaminiu, bet jai butu kalba apie diablo 3 tai man asmeniskai jokiu sutrikimu nera buve.

  4. simple parašė:

    Jeigu tavo interneto linija laisva Ubisoft’o DRM apsaugai – greičiausiai neturėsi jokių problemų ;)Viskas būtu beveik gerai, bet žaidžiant SP žaidimus tai tiesiog neatleistina.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.