Už 120 € jau galime įsigyti spartų gerai atrodantį telefoną

Sunku suvokti kaip per trumpą laikotarpį atpigo technologijos, nes dabar vos už 120 eurų galime įsigyti telefoną, kuris turi spartų procesorių, daug operatyviosios atminties, didelį kokybišką ekraną, gerą kamerą bei standų metalinį korpusą. Visas šias savybes įkūnija „LETV LeEco Le S3“.

„LETV LeEco Le S3“ dabar „Tomtop“ elektroninėje parduotuvėje kainuoja 122 €. Geriausia žinia, kad ta pati kaina taikoma ir prekei esančiai Vokietijos sandėlyje. Tai reiškia, kad jokių papildomų mokesčių (muito) prie kainos nebebus pridedama. Tiesa, perkant iš Europos sandėlio už siuntimą teks primokėti 9 €.

O dabar trumpai apie „LETV LeEco Le S3“ specifikacijas. Telefonas savyje turi galingą „Mediatek X20“ sisteminį lustą su net 10 procesoriaus branduolių, o šalia 4 GB RAM. Duomenų talpykla irgi solidi – net 64 GB talpos. „S3“ turi IPS 5.5 colio Full HD raiškos ekraną su „Corning Gorilla Glass 3“ apsauga. Be to, dar gauname ir įspūdingą 21 megapikselio kamerą, priekyje 8 megapikselių jutiklis. Baterija irgi visai nebloga, ji 3000 mAh talpos. Šių savybių rinkinys už 122 € skamba tiesiog neįtikėtinai.

16 Komentarai

  1. Ambient parašė:

    Visiems brendmas ateina galas, ar bent kas nors isivaizduojat kad ir to pacio iphone X savikaina?? Atkeiskit uz isireiskima, bet tik totalus idijotai ir neturintis kur det pinigu gali pirkti telefona uz 1k eur.

    • IFeelYou parašė:

      Toks kvailas komentaras kad net sunku ką ir atsakyt. Tau atrodo kad savikainą sudaro detalės? Ta prasme patentų, jų implementacijos, darbuotojų atlyginimų, margetingo, logistikos ir dar krūvos dalykų nėra? O nesipiktini kad Red Bull energetinis kainuoja 1,6 eur, kai Euphoria 0,29 ct? Ingredientai labai panašūs.
      Brendams niekada neateis galas, jis greičiau ateina ne-brandams. Apie Apple pabaigą jau žmonės pranašauja turbūt gerą dešimtmetį, kažkada kai išėjo pirmas iPhone Nokia bosas pasakė kad tokio telefono be mygtukų apskritai niekam nereikės ir jie bankrutuos, įdomu kur dabar Nokia?
      Ir apskritai, kad tu neturi 1K eur telefonui, kurį perki tikrai ne kiekvienais metais, tai yra daugiau tavo problema, o ne kažkieno. Yra kas turi.
      Dar suprantu tuos žmones, kurie skundžiasi kad Apple neturi customizacijos, yra su uždara OS kas apriboja kai kurių progamų galimybes, bet skųstis kad kažkas daug kainuoja yra juokinga. Tas pats kas skųstis kad namas Centre kainuoja 5x daugiau negu namas Čepkelių raiste. Nu neturi pinigų – neperki. Bet ko verkt ištisai.

  2. neblogai parašė:

    Teko skaityti, kad konkrečiai ši firma pasižymi ne tik nebloga kaina/kokybe, bet į telefonus diegiamu maloniu spyware.

  3. newdiamond parašė:

    nesuprantu…kodel nenori niekas pagaminti optimalaus dydzio telefono 4.7-5.2″ ?????
    Kas jiems visiems darosi su tais 5,5″ plytom

    • IFeelYou parašė:

      Žmogau yra, iPhone yra su 4.7″. Kaip tik tau 🙂 Pirk, nestumk 🙂 Tapk avim kaip ir mes 😀

      • ZeroFM parašė:

        Bėda ta kad tas 4.7 kaip kitų gamintojų 5.1/5.2

        • IFeelYou parašė:

          Galima faktais? Kurių čia gamintojų?

          • ZeroFM parašė:

            S4 , S5 , S6 , S7 , G2 , Mi 4i , Mi 4s , Redmi 3x , Nexus 5 , Moto X4 , Motorola DROID Ultra
            Apple gi niekada nepasižymėjo geru body/screen santykiu

            • IFeelYou parašė:

              Nu va newdiamond, žiūrėk kiek tau pavyzdžių pateikė 🙂

              • zirnis parašė:

                rytu rinkose zmonems patinka dideli telefonai. 5,5″ man ir sueitu tik deja ne visi buna padaryti kompaktiskai, pvz iphone 6/7plus.

                • newdiamond parašė:

                  reiskias as ne rytu rinka..telefonas man turi buti patogus…o ne maigyti plyta

              • newdiamond parašė:

                tai as suprantu, kad yra 5.2 ir panasiai…tik siaip pasiziurek kokia dali rinkos jie sudaro…
                Aj bet ka as cia…ka pasako keli nariai cia yra iskart tiesa

                • Mindaugas Klumbis parašė:

                  Aš kaip tik tikiuosi greitu metu išbandyti 5.5, pereinu nuo 5.0. Man norisi didesnio rašant, bet kaip bus su tilpimu į kišenę pažiūrėsim.

                  Be to coliai ekrano nelygų coliams. Vienas telefonas su 5.0 gali būti didesnis nei kitas su 5.2 ir t.t.

                • IFeelYou parašė:

                  Na aš irgi ilgą laiką maniau kad 5.5 coliai yra tikrai per daug, netilps niekur ir t.t. bet pabandžiau ir nenusivyliau. Prie dydžio yra priprantama. Pabandau dabar kartais mažesnius, tai net juokinga. Visko telpa mažai, tekstas neįskaitomas, filmams žiūrėt blogai ir t.t. Nors kažkada maniau visiškai priešingai.

  4. G@m3r1s parašė:

    Ne visi turi mergaitiskas rankas , kad reiktu mazo tel 🙂 man 5,5 kaip tik , 5.2 ciut mazas 5.7 per didelis jau , nors jei butu lb plonas remas sueitu ir 5.7 .

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.