Vakar pasirodė Internet Explorer 9

Programinės įrangos kūrėja bendrovė Microsoft vakar paskelbė apie naršyklės Internet Explorer 9 galutinės versijos pasirodymą. Naujoms Internet Explorer 9 funkcijoms savo tinklalapius jau pritaikė daugiau nei 250 populiariausių pasaulyje portalų.

„Naujos Internet Explorer 9 funkcijos tinklalapių kūrėjams suteiks idėjų kūrybai, o paprasti vartotojai galės saugiau naršyti gražesniame pasauliniame tinkle. Greičiau nei per metus Internet Explorer 9 dėka partnerių – techninės įrangos gamintojų ir interneto bendruomenės – iš ankstyvos peržiūrai skirtos versijos virto į pilnavertę naršyklę, kuri iš esmės pakeis naršymo internete sąvoką“, – teigė Windows produktų grupės vadovas Baltijos šalims Aleksandras Golod.

Pasak Microsoft atstovo, naujoji naršyklė pasižymi ypatinga sparta, efektyvesniu asmeninio kompiuterio resursų išnaudojimu, vartotojų naršymą pagreitinančiais įrankiais ir funkcijomis. Internet Explorer 9 veikia dar saugiau, kūrėjams suteikia galimybę kurti vaizdingesnius tinklalapius, o vartotojams patogiau išnaudoti naršyklę savo asmeninėms reikmėms.

Galime priminti, kad vartotojai jau galėjo susipažinti su Internet Explorer 9 naršykle, kai praėjusių metų rugsėjį pasirodė bandomoji – beta – naršyklės versija. Iki galutinės naršyklės versijos pasirodymo beta versija buvo parsisiųsta daugiau nei 40 mln. kartų ir tapo visų laikų populiariausia Microsoft naršyklės bandomąja versija. Jau dabar naršykle nuolat naudojasi daugiau nei 2 proc. Windows 7 vartotojų.

3 Komentarai

  1. foozz parašė:

    katik ydiegiau y nauja Aspire 5742G iskart pasipyle stop working 😀 kol nenustaciau kad vietoj GPU naudotu software acceleration niekur narsyt nejo (turbut todel kad acery dvi vaizdo plokstes intel HD ir nvidia GT540M)
    pasileidi youtube ant full screen garsas eina vaizdo nera 🙂 lauk harware acceleration is flash playerio, tai vat ir kyla klausimas kuriu galu giriasi su tuo gelezies geresniu isnaudojimu kad ant final versiju vistiek tai neveikia 🙂

  2. Karolis123 parašė:

    Nezinau ka tu ten atbulai darai.. man asmeniskai viskas veikia labai gerai, tik nepatinka, kad ten norint atsisiust failus tai ismeta lentele apacioj narsykles, o ne taip kaip senesniam IE arba Firefoxe ar chrome..

  3. Karolis123 parašė:

    Nors kiekvienam skirtingai.. Man pvz naujoj mozilloj nepatinka kad gan stipriai pastebimas lagas tabu slankiojime, ypac hardware acceleration palikus ijungta, skaiciau kad ne vienam ten taip, kad ir kokie kompai butu. Plius, youtubej ziurint video buvo atsirades lagas scrollinant, teko ant flash playerio irgi atjungt hardw. acc… tai taip va ir buna..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.