Valve lieka prie Source variklio

Kaip žinia, id Software su savo naujuoju žaidimu Rage kiek ankščiau šį mėnesį pristatė naująjį id Tech 5 variklį, Epic su Timu Sweeney priešakyje dirba prie Unreal Engine 4 variklio, o tuo tarpu vaikinai iš Valve teigia, jog jie naujos kartos variklio dar neruošia.

Viename iš interviu Valve atstovas leido suprasti, jog kompanija yra patenkinta esama strategija, kai ji vis ir vis tobulina savąjį Source variklį. Šis debiutavo dar 2004 metais su Half-Life 2 žaidimu, o paskutiniai darbai su juo – Portal 2 ir Left 4 Dead 2 žaidimai.

Tenka pripažinti, kad Portal 2 su Source varikliu išties atrodo neblogai, tačiau keista tai, jog Valve šiuo metu negalvoja apie naujos kartos variklį. Labai galimas daiktas, kad Valve naująjį variklį pasiūlys tik pasirodžius naujos kartos žaidimų kompiuteriams, užmiršdama mus, asmeninių kompiuterių naudotojus, kurie turi gana galingą aparatinę įrangą ir nori daugiau akims mielų vaizdų.

5 Komentarai

  1. pureass parašė:

    tos 40 milijonu investicijos i source varily kaip jies sklebe pradzioje- senai atsipirko, galetu ir pagalvoti apie naujo kurima :/

  2. PonasKlebonas parašė:

    Na ir teisingai daro viskas ką turi nauji varikliai dažniausiai krūva blizgučių bet jokių rimtų inovacijų jau nekalbant apie judėjimą prie rimtesnės fizikos , dar ir dabar paėmus kokį rage ir prisiminus koks jausmas buvo pirmą kartą pažaist hl2 tai nepalyginami dalykai kokybės prasme atrodo kad viskas ką kūrėjai dabar daro tai gražina tekstūras ir bando pridėt kuo mandresnio apšvietimo 😀

  3. simple parašė:

    Va va, Rage tai tikrai nerealios tekstūros – vamzdžiai nupiešti ant sienų 😀 O Source varikliukas nėra jau toks blogas. Tarkim L4D 2 žiūrisi visai gražiai, o ir sukasi padoriai vos ne ant kiekvieno biudžetinio kompiuterio. Valve\’i tai naudinga.

  4. jagiux parašė:

    Manau gerai daro,mano manymu tai vienas geriausiu žaidimu varikliu sugebančių suderinti neaukštus reikalavimus sistemai ir nebloga grafika tikiuosi tai išliks ir ateityje.

  5. Darek parašė:

    man jis vien dėl to kad jis labai gražiai draugauja su opengl , ir per wine rage lengvai žaidžiasi

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.