VIA baigia paruošti dvigubą S3 grafinę plokštę

Kompanija VIA technologies jau kitą savaitę Digital Signage Expo 2010 parodoje, kuri vyks Las Vegase, turėtų pristatyti vieną iš pirmųjų savo dvigubų grafinių plokščių, kuri rinkoje bus žinoma S3 Graphics Chrome 5400E x2 vardu ir turėtų pasirodyti jau netrukus.

Tiesa, nereikia manyti, kad šis dvigalvis posistemis padės VIA prisijungti prie kovos grafinių plokščių rinkoje. Atvirkščiai, šis produktas nutaikytas į daugelio monitorių vienu metu palaikymą ir turės VIA technologiją PanoChrome, kuri leis panaudoti iki 8 monitorių. Produktas taip pat pasižymės H.264, VC-1 ir WMV-HD aparatiniu vaizdo akseleratoriumi.

„VIA yra labai patenkinta dirbdama su S3 Graphics produktu, kad į rinką pristatytų unikalų, daugiakanaliu skaitmeniniu signalu aprūpintą produktą. Jis nušviečia mūsų meistriškumą energijos suvartojimo klausimais ir aukštos rezoliucijos skaitmeninio turinio atkūrimo technologijas.“, – sakė Danielis Wuis, vienas iš VIA padalinių viceprezidentų.

Kompanija tikisi, kad partneriams S3 Graphics Chrome 5400E x2 galės pristatyti jau antrajame šių metų ketvirtyje, veikiausiai balandžio pabaigoje arba gegužės pradžioje. Kaina neskelbiama.

1 Komentaras

  1. r00lz parašė:

    O, rimtas konkurentas Matrox firmos vaizdo plokštėms.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.