Vien iš „Gamers Nexus“ video „Intel“ atrado 43 tvarkyklių problemas

„Gamers Nexus“ skyrė laiko ir sukūrė vaizdo įrašą apie ARC tvarkyklių problemas. Apibendrinant galima teigti, kad žaidimų tvarkyklės yra geros: dauguma naujų žaidimų pasileidžia ir veikia gerai. Tačiau tvarkyklės diegimo programa yra tokia problemiška, kad gali būti laikoma kenkėjiška programine įranga, o kai „ARC Command“ programa nusprendžia nenulūžti, jos nustatymų perjungikliai ir spartinimo įrankiai beveik neveikia.

Iš dalies reaguodama į tai, „Intel“ vizualiųjų kompiuterių grupės viceprezidentė ir generalinė direktorė Lisa Pearce praėjusią savaitę parašė tinklaraščio įrašą, kuriame aptarė kai kuriuos bendrus susirūpinimą keliančius klausimus, susijusius su ARC serija. Pirmiausia ji kalba apie nedideles problemas, susijusias su DX11 ir DX9, tada pakartoja, kaip svarbu ARC grafikos procesoriuose įjungti funkciją „Resizable Bar“, ir tik po to žiūrėti į spartą.

„Po „Gamers Nexus“ atliktos A380 apžvalgos, pateikėme 43 klausimus savo inžinierių komandai dėl problemų su tvarkyklėmis. Iki liepos pabaigos ištaisėme 4 iš šių problemų. Nuo to laiko rugpjūčio 19 d. išleistoje tvarkyklės versijoje ištaisėme 21 naudotojo sąsajos problemą, taip pat joje yra „Saints Row“, „Madden NFL 23“ pirmos dienos palaikymas, „Stray“ ir „Horizon Zero Dawn“ gavo pataisymus dėl lūžinėjimo, „Marvel’s Spider-Man“ žaidimas gavo našumo pataisymus, o „SmoothSync“ buvo skirta sugadinimų (angl. corruption) pataisa. Panašiai elgiamės ir su kitų spaudos apžvalgų pranešimais.

Toliau mokomės, ko reikia, kad mums pavyktų. Kai kurios problemos buvo susijusios su mūsų diegimo programa ir tuo, kaip ji po pirminio įdiegimo atsisiuntė unikalius komponentus. Tai leidžia mums turėti mažesnį pradinį atsisiuntimą, kad naudotojai greičiau pradėtų dirbti. Tačiau dėl netikėtų gedimų šis procesas tampa nepatikimas, todėl vėliau šiais metais pereisime prie kombinuoto paketo, kuris bus atsisiunčiamas ir įdiegiamas vienu metu. Daugiau jokių diegimo problemų.“

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.