Viename iš naujesnių „Battlefield 4” filmukų demonstruojamos „Frostbite 3” galimybės (Video)

Visų laukiama pirmojo asmens šaudyklė „Battlefield 4“ pasirodys šių metų spalio 29 dieną ir mes jau matėme ne vieną filmuką, kuriame pristatomas žaidimas. Šį kartą žaidimo leidėjas „EA“ nusprendė išleisti naują filmuką, kurio kertinis akmuo – žvilgsnis į „Frostbite 3” variklį.


Filmuko medžiagos pagrindas yra iš jau matytų kitų „Battlefield 4” filmukų, tačiau šį kartą pateikiama daugiau informacijos apie grafiką. Teigiama, jog šį kartą vėjas yra atkuriamas „Frostbite 3” žaidimo variklio pagalba, kas reiškia, kad medžiai linguos tikroviškai ir realiu laiku reaguos į sprogimus.

Kita įdomi „Frostbite 3” atkuriama savybė – tinklinė vandens simuliacija. Su ja norima padaryti tai, jog kiekvienas žaidėjas daugelio žaidėjų režime atkurtu kartu ir atskiras, ir tas pačias vandens bangas. Bangos atitinkamai reaguoja ne tik į žaidėjus, bet ir į automobilius bei kitus objektus.

Be jokios abejonės, „Frostbite 3” variklis pasiūlys visiškai atnaujintus žaidimo veikėjų modelius, įskaitant ir akiai gražiau atrodančią techniką. Tai, žinoma, yra tik dalis visko, ką gali žaidimo variklis, bet pridėkime tai ir aplinkos naikinimą, ir „Battlefield 4” žada atrodyti tiesiog puikiai.

Parengta pagal:

TechReport

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.