Wii kaina mažės iki 200 JAV dolerių?

Kai nuo šiol Xbox 360 Premium kainuoja vos 250 JAV dolerių, o PlayStation 3 galime įsigyti už 300 JAV dolerių, 250 JAV dolerių įvertintas Nintendo Wii vis labiau ir labiau atrodo mažiau vertas savo kainos. Pasirodo, jog tam artėja galas.

Nintendo kuris laikas priešinosi vasarą prasidėjusiam kainų mažinimo vajui, tačiau internete kalbama, jog kompanija savo Wii žaidimų kompiuterio kainą mažins bent jau 50 JAV dolerių. Praėjusių savaitę Kotaku publikavo „nutekėjusias“ Toys „R“ bei Target reklamines skrajutes, kuriose puikuojasi 199.99 JAV dolerių Wii kaina.

Nintendojo praneša, kad nugirdo, jog kaina mažės jau kitą savaitę, Rugsėjo 27 dieną. Jei tai iš tiesų nutiks, Nintendo Wii kainuos tiek pat, kiek kainuoja niekuo ypatingu nepasižyminti Xbox 360 Arcade versija. Iki kitų metų pradžios turėtų pasibaigti esamos Xbox 360 Premium atsargos, o kiek vėliau žaidėjai turės ieškoti papildomų 100 JAV dolerių, kad įsigytų Xbox 360 Elite ar PlayStation 3 žaidimų kompiuterį.

6 Komentarai

  1. crooked parašė:

    lietuvoi turbut kas turi Wii visiems geda prisipazint 😀 ant tiek vaikiskas man tas Wii kad nezinau 😀

  2. suck4it parašė:

    Nu uz 500lt wii tikrai paimciau, bet labai abejoju, kad tokios kainos bus pasmus.. 😀
    Kodel vaikiskas? As manau visai smagus daiktas su seima pagraint arba su draugeliais kurie negeria.. 😀

  3. Ndx parašė:

    Na nebandziau wii bet speju pultas palygint nepatogus. Bet pagrindinis wii minusas – ant jo yra mazai zaidimu 🙁

  4. suck4it parašė:

    Yra tu zaidimu, bet pagrinde tokie paprasti loginiai arba sportiniai..

  5. crooked parašė:

    as uztai bandziau, tai ant tiek \"debiliskas\" jausmas su juo zaisti, kad net zodziu nera… aisku tie kurie pirma karta givenime zaidima zaidzia tai kaifa gaudo nerealu, bet tie kurie jau prate prie zaidimu tai… zaidimai visi tragiski, apsoliuciai jokios kokybes nesimato, toks jausmas, kad per pora menesiu pagamino ir \"pizdu\" sueis 🙂

  6. suck4it parašė:

    Tai gal zaidei koki teteri.. 😀 Gi yra ir normaliu graju kuriuos ant kitu kansoliu leidzia ir jie lygiai taip pat pagaminti..

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.