„Windows 10“ nemokamai – dar 10 dienų

Jeigu turite ar turėjote planų nemokamai atsinaujinti savo esamą „Windows 7/8.1“ operacinę sistemą į „Windows 10“ tai reikėtų sukrusti, nes iki šios „Microsoft“ akcijos pabaigos liko vos dešimt dienų. Nuo liepos 30 dienos norintys turėti „Windows 10“ privalės susimokėti.

Nors daugelis ir keikia „Windows 10“, bet mano patarimas būtų būtinai atsinaujinti į „Windows 10“. Šis „Microsoft“ pasiūlymas ypač aktualus piratines versijas naudojantiems ir žaidžiantiems žaidimus, dėl legaliai gaunamos operacinės sistemos ir Directx 12 palaikymo. Turintys legalią operacinę sistemą atsinaujinę gautų kur kas šviežesnį produktą su daug ilgesniu palaikymu. Jeigu „Windows 10“ jums nepatiks, galėsite grįžti prie senų „Windows“, bet jūsų kompiuteris jau bus užregistruotas „Microsoft“ serveriuose ir bet kada galėsite vėl įsidiegti „Windows 10“ nemokamai ir legaliai į tą patį kompiuterį.

Be to, „Microsoft“ jau patobulino „Windows 10“ aktyvavimo sistemą, tad net pakeitus pagrindinę plokštę, neturėtų kilti bėdų išlaikant licenziją.

Bene paprasčiausias būdas atsinaujinti yra panaudojus Media Creation Tool. Parsisiuntus mažytę programėlę nuo atnaujinimo iki „Windows 10“ jus skirs tik keli pelės paspaudimai ir pusvalandis, neskaitant to laiko, kol siųsis atnaujinimui reikalingi failai. Jeigu nepasitikite savo jėgomis atnaujinant kompiuterį, interneto platybėse rasite begalę gidų (LT) kaip tai padaryti lengvai ir be vargo.

media-install2

16 Komentarai

  1. vacoum parašė:

    tik jau kompanijoms bus menesinis mokestis, neuzilgo ir butiniams vartotojams bus 🙂 😀

  2. samanius1124 parašė:

    „Šis „Microsoft“ pasiūlymas ypač aktualus piratines versijas naudojantiems ir žaidžiantiems žaidimus“
    kokia cia mintis „uzkoduota“ nepagavau?

  3. SarzzeR parašė:

    Aš galvoju nusipirkti Win 10 raktą iš Kinguin: https://goo.gl/YeyLwh, vėliau nereiks mokėti „Microsoft“? 😀

  4. GK parašė:

    aktyvavau nemokama versija,isirasiau product coda ant lapo,grizau i W7.kada jau neliks is vis jokios padeties,tai isirasysiu,o tai bus negreit,kokie 3-5 metai.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.