„Windows 10“ vis dar galime gauti nemokamai

Nespėjote atsinaujinti operacinės sistemos per „Microsoft“ pasiūlymo laiką? Nepargyvenkite. Net dabar „Windows 10“ nemokamai galima gauti be didesnio vargo, jei, žinoma, turite „Windows 7“ ar „Windows 8.1“ operacinę sistemą.

„Microsoft“, kol kas, vis dar leidžia gyvuoti nemokamo atsinaujinimo į „Windows 10“ programai, bet tik tiem kas naudoja pagalbines technologijas (angl. assistive technlogies). Tiesa pasakius, šiuo pasiūlymu gali pasinaudoti, bet kas užėjęs į specialų „Microsoft“ tinklapį ir pareiškęs norą atsinaujinti. Programinės įrangos gigantas netikrina ar naudotojas tikrai naudoja pagalbines technologijas, kurios yra skirtos vienokią ar kitokią negalią turintiems žmonės, ar tiesiog prasčiau matantiems ar girdintiems.

Pats atsinaujinimo procesas vyksta kaip ir seniau: lengvai ir paprastai. Svarbu turėti legalizuotą „Windows 7“ ar „Windows 8.1“ operacinę sistemą. O pradėti atnaujinimui tereikia paspausti „Upgrade Now“.

Šis „Microsoft“ atnaujinimo pasiūlymas neturi galutinės datos ir nežinia kada realiai baigsis. Jo pabaiga bus paskelbta atskiru pranešimu.

3 Komentarai

  1. BroniusK parašė:

    Gal mamos nešiojamąjį atnaujinti.

  2. bugslalaila parašė:

    Neseniai taip atnaujinau iš win7.

  1. 2017-11-06

    […] pernai rašėme, kad „Microsoft“ turi palikusi skylę, kurios dėka, visi norintys savo senesnę „Windows […]

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.