„Windows 8″ pardavimai – gana slogūs?

Tikint „vidiniais šaltiniais”, kurių gauta informacija buvo patalpinta "Winsupersite.com" tinklalapyje, „Windows 8” pardavimai nevyksta taip sklandžiai, kaip buvo tikimąsi. Surinkta oficiali medžiaga rodo, jog „Microsoft” nesugebėjo realizuoti nė 4 milijonų „Windows 8” atnaujinimų.

Panašu, kad žmonės ne itin nori skirtis su pamėgta „Windows 7” versija. Tiesa, „Microsoft” pagrinde linkusi kaltinti sukomplektuotų kompiuterių gamintojus, kurie aktyviai nesilaiko „plano”. Sprendžiant iš įvairių atliktų tyrimų, sukomplektuotų PC kiekis su „Windows 8” yra mažesnis nei tai buvo „Windows 7” laikais. Pagrindiniai PC gamintojai spėjo pasižadėti, kad naujai anonsuoti  ar tik ruošiami anonsui produktai jau turės įdiegtą „Windows 8” operacinę sistemą. Neįspūdingi „Windows 8“ pardavimai siejami ir su netikėtu Steveno Synifsky pasitraukimu, kuris užėmė „Windows“ platformų padalinio prezidento pareigas.

6 Komentarai

  1. Domast parašė:

    nesinori tiketi, windows 8 yra mano pirmieji legalus windowsai… ir pazystu tikrai labai nemazai kas juo jau nusipirko tik aisq ne uz pilna kaina, o uz 25 svarus, rimtesnius forumus stebint tokiu susilegalizavusiu ex piratu net labai daug 🙂

  2. ZeroFM parašė:

    http://www.part.lt/perziura/4713d50060b302c11f9b70518830c1c2257.jpg
    Chuck Norris suktukas toks geras kaip ir Windows 8 kaina …

  3. Domast parašė:

    >> ZeroFM
    cia uz tokia kaina nusipirkusiu turbut keletas per visa lietuva (gal…) 🙂 mastantys perka is cia uz 30euru http://windows.microsoft.com/lt-lt/windows/buy?ocid=GA8_O_MSCOM_Prog_FPP_Null_Null

  4. newdiamond parašė:

    koks dar sinifksy….

    pabandykite ta win8 ir pamatysite kad ten grynai lietimui jautriam ekranui skirtas OS..aisku MS butinai porins kitaip

  5. daimonass parašė:

    newdiamond – Kiekvienas mato ta ka nori matyti, ir tiek. O cia reigsti savo pretenzijas maziausiai reikia. Pasakiai savo nuomone ir uzsisiuk.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.