„Xbox Series S“ konsolė su 500 GB naudotojui palieka 364 GB laisvos vietos

Vienas žaidėjas savo „Xbox Series S“ konsolę gavo visa savaite anksčiau nei suplanuotas oficialus jos išleidimas ir paviešino šiek tiek informacijos apie šį žaidimų kompiuterį. Gauta „Xbox Series S“ konsolė turi 500 GB SSD kaupiklį, bet naudotojui leidžiama pasiekti tik 364 GB talpą. Šiais laikais tai nėra labai daug. Žaidėjui įdiegus tris žaidimus („Witcher 3“ (41 GB) „Halo 5“ (97 GB) ir „Outer Worlds (52 GB)) laisvos vietos liko tik 174 GB. Tad daugumai žaidėjų teks arba pirkti papildomą kaupiklį, arba apgalvoti kuriuos žaidimus diegti į sistemą.

Žaidėjas pranešė, kad „Xbox Series S“ žaidimus apdorojo labai sklandžiai, o žaidimai užsikrovė labai greitai, maždaug per penkias sekundes. Žaidėjas taip pat paminėjo, kad konsolė veikė itin tyliai.

Patys „Microsoft“ seniau yra sakę, kad žaidimai užsikraus labai greitai ir dažniausiai net nebus galima pamatyti specialaus lango su patarimais, kuris rodomas, kai kraunamas žaidimas.

6 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Mano akimis, tai neverta imti Xbox Series S, nes silpnesnė ir dar vietos mažai. Jau geriau imt Xbox Series X, arba dar geriau PS5. 😀

  2. EscO parašė:

    niekam nekilo klausimas kas tuose 136 GB negi tik os?
    Mano spėjimas kad ten palikta tuščios vietos tam kad prikišus SSD jis greičio nenumestų. (nes visada bus šiek tiek laisvos vietos)

  3. r00lz parašė:

    Nereik pamiršt, kad 500GB rodo kaip 465GB perskaičiavus iš 500 milijardų baitų. Taigi operacinė sistema ir cache sistema, instant load ir t.t. pasiema viso 100GB.

  4. newdiamond parašė:

    laisvos vietos liko tik 174 GB…tai cia ne vieta ? 174 ? paimkime zaidimus po 50-70 ir dar trys tilps.

    Kur problema ?

    AIsku butu idomu suzinoti kur tikrai tiek dingsta Gb…
    tikiuosi ne Win10 apps bloatware 😀

    • ziogzzz parašė:

      Nu problema tikrai yra 360 gb, kai vienas zaidimas geras 60gb kazkur buna,o dabar zaidimas naujas ir iki 100gb uzima, tai koki red dead redemption2 isimeti ir toliau ka veiki? Trini kas dvi dienas zaidimus ir vel instaliuoji?…. 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.