„Xiaomi“ išmanieji laikrodžiai už prieinamą kainą

Išmanieji laikrodžiai sėkmingai veržiasi į išmaniųjų prietaisų rinką ir keičia tradicinius mechaninius ir elektroninius laikrodžius. Naujieji pakaitalai turi begalę visokių papildomų funkcijų šalia laiko rodymo – fizinio aktyvumo/širdies ritmo sekimas ir fiksavimas, gaunamų telefono pranešimų rodymas, duomenų saugojimas ir t.t.

Šiuo metų šių prietaisų pasirinkimas yra tikrai nemažas, neretai netgi sunku išsirinkti prekės ženklą, jau nekalbant apie patį laikrodį ar apyrankę. Šiandien norėtume aptarti sparčiai populiarėjantį ir Lietuvoje savo tikslinę grupę atrandantįį „Xiaomi“ prekės ženklą. Ši kompanija garsėja savo puikios kokybės produktais už prieinamą kainą, tarp kurių Gearbest.com siūlomi – „Mi Band 2“ išmanioji apyrankė ir „Xiaomi AMAZFIT“ išmanusis laikrodis. Tai du labai skirtingi įrenginiai už savo kainą siūlantys labai neblogas funkcijas.

Mi Band 2“ išmanioji apyrankė yra skirta kasdieniam fizinio aktyvumo sekimui (žingsnių skaičiavimas, suvartotų kalorijų kiekis ir kaip toli nueinama/nubėgama), miego kokybės analizei, savyje turinti širdies ritmo monitorių; visi gaunami duomenys sinchronizuojami ir analizuojami mobiliajame telefone. Apyrankė turi IP67 atsparumo vandeniui ir dulkėms standartą, OLED liečiamą ekraną, yra suderinama su „Android“ ir „iOS“ operacinėmis sistemomis. Kartu su jau minėtomis turi ir žadintuvo funkciją (vibracija). Pati puikiausia šios apyrankės dalis yra jos baterija. Dažniausiai tai yra beveik visų išmaniųjų įrenginių silpnoji dalis, tačiau  „Mi Band 2“ su 70 mAh ličio polimerų baterija žada iki 20 dienų budėjimo režimu kraunant ją 3 valandas. Skamba neįtikėtinai ir labai gundančiai.

Norintys paprastesnės apyrankės, turinčios visas šias funkcijas, bet ir iki 30 dienų budėjimo režimą, gali rinktis paprasčiausią variantą be ekrano „Xiaomi Mi Band White LED“.

Xiaomi AMAZFIT“ žaidžia kitoje lygoje, tačiau už savo kainą taip pat siūlo labai neblogų dalykėlių. Šis išmanusis laikrodis savyje slepia GPS sekiklį, rodantį ne tik nueitą/nubėgtą atstumą, bet ir maršrutą. Dėl savo dizaino jis yra atsparus vandeniui (IP67). Kita funkcija „Alipay“ mūsuose tikriausiai nėra labai aktuali, bet dedam pliusiuką. Iš kitų išmaniųjų laikrodžių jis išsiskiria tuo, kad savyje gali talpinti muzikinius failus (apie 500 dainų), taigi susiejus laikrodį su ausinėmis galėsite sportuoti ir klausytis muzikos. Pereinant prie silpnosios šių įrenginių dalies galime likti nustebinti, nes spalvotas liečiamas ekranas, įstatytas keraminiame korpuse, po savimi slepia 280 mAh ličio polimerų bateriją, kuri įkrauta 3 valandas turėtų atlaikyti 11 dienų paprasto naudojimo, 5 dienas reguliaraus naudojimo ir 35 valandas nepertraukiamo širdies ritmo matavimo ir GPS sekimo. Taigi, baterija laikys tiek, kiek jūs pasirinksite.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.