„Xiaomi“ išleidžia nešiojamą kompiuterį žaidėjams

To niekas nesitikėjo. „Xiaomi“ visiems pranešė, kad žengia į žaidėjų rinką su nešiojamu kompiuteriu žaidėjams. Jis bus siūlomas dviejų modifikacijų, viena pigesnė, kita brangesnė. Nešiojamas kompiuteris bus tik 20.9 mm storio, korpusas bus šukuoto aliuminio. Nestebina, kad įmontuotas ir RGB apšvietimas. Švies ir klaviatūra, kurios 5 mygtukai bus programuojami. Ekranas bus 15.6 colio ir turės 9.9 mm rėmelį. „Mi“ žaidėjų kompiuteris turės keturias USB 3.0 ir du USB Type-C portus, dar gausime HDMI ir ausinių lizdą su stiprintuvu. Garsiakalbiai bus 3W galingumo. Kai kuriems gali nepatikti, kad kompiuteris svers net 2.7 kg, tai yra ženkliai daugiau nei gali pasiūlyti „Asus“, MSI ar kitas gamintojas.

„Xiaomi Mi“ nešiojamojo kompiuterio aušinimas remsis dviem ventiliatoriais ir karščio vamzdelių sistema. Karštas oras bus pašalinamas per keturias angas.

Pigesnė versija turės „Core i7-7700HQ“ procesorių, GTX 1050 Ti, 8 GB RAM, 128 GB SSD ir 1 TB HDD. Šis kompiuteris kainuos 960 USD.

Brangesnė versija jau kainuos 1440 USD ir turės „Core i7-7700HQ“ procesorių, GTX 1060, 16 GB RAM, 256 GB NVMe SSD ir 1 TB HDD.

Abu kompiuteriai prekyboje Kinijoje turi atsirasti balandžio 13 dieną.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.