„Xiaomi Mi Mix Alpha“ turės įspūdingą lenktą ekraną

Naujausios „Xiaomi Mi Mix Alpha“ vizualizacijos rodo, kad telefonas turės stipriai užlenktą ekraną. Ekranas tęsis per visą telefono nugarėlę. Toks dizainas jau suspėtas pavadinti krioklio ekrano dizainu. „Xiaomi“ sako, kad jų būsimas „Mi Mix“ telefonas turės didesnį nei 100 % ekrano korpuso santykį, o tai būtent ir bus įmanoma dėl krioklio ekrano dizaino.

Kaip matome iš vizualizacijų, „Xiaomi Mi Mix Alpha“ telefono šonuose ir ant nugarėlės yra ekranas. Gale matome tik juodą juostelę, kurioje įtalpinta kamera. Visas telefono dizaino atrodo labai įspūdingai, bet kažin, kaip patogu bus tokiu prietaisu naudotis.

„Xiaomi“ planuoja didelį renginį rugsėjo 24 dieną, jo metu jei ir nebus išleidžiamas „Xiaomi Mi Mix Alpha“ telefonas su įspūdingu ekranu, tai bent jau tikimės apie jį sužinoti daugiau.

12 Komentarai

  1. EscO parašė:

    Ar ekrano įpatingą formą laikome inovacija?

    • Daimonass parašė:

      Sakyčiau taip. Tai vis tiek daugiau nei Apple sugebėjo padaryti per 2-3 metus.

    • paprastas_zmogus parašė:

      Teoriškai tai būtų technologinė inovacija. T.y. sukurti tokią technologiją, kuri leistų daryti lenktus ekranus.
      Bet yra kita medalo pusė:
      – flexible OLED egzistuoja jau gal 4 metus, tad technologiniu požiūriu tai nebėra jokia inovacija
      – žiūrint iš naudingumo perspektyvos, tie lenkti ekranai yra anti-inovacija, nes yra visiškai nepraktiški ir dar nei vienas gamintojas neparodė prasmingo panaudojimo. Gaunasi, kad lieka tik estetika – lenkti ekranai įspūdingai atrodo reklamose, parduotuvėse, bet tuo visa nauda ir baigiasi…

      • gedz parašė:

        su tokiu ekranu isnyksta priekines kameros reikalingumas, ir galine gali naudoti selfiams, stai ir nemenkas kokybes suolis tiems, kurie megsta pasifotografuot save su galine kamera, ir tai gales daryti ne vien tualete ar kitur pries veidrodi. taip kad argumentas, kad tai vien tik estetika – ne visai teisingas.

  2. MMM parašė:

    man tik nereikalinga kaina uz lenkima, gal ir yra kam patinks….bet jau zmones atsikando samsungo su lenktu, kas pasirode visiska nesamone

    • AqTrap parašė:

      Samsung perlenkiama ekraną galima su nagu įrėžti, nes ten minkšta plastmasė. Truputį patenka smėlio su akmenukais į tuos sulenkimus, pastoviai pradeda girgždėti kai perlenkti. Atsparumas iš viso 0. Iš pradžių atrodė įdomiai, kad būtų galima planšete visad turėti su savimi, bet dabar kai pamačiau kokio jautrumo tie telefonai, užteks man ir paprasto, iki kol neišspręs šitų nesąmonių.

  3. Strelok (((homofobas vatnikas))) parašė:

    Man ir taip tie lenkti ekranai daugiau problema, negu nauda yra, nes vien kiek bereikalingu pasispaudymu ivyksta del tu lenkimu.

  4. G@m3r1s parašė:

    Vienintelis is situ sulankstomu ,sulenktu ir t.t kuris sudomines tai motorola razer,manau tikrai praktiskas bus. mazas,plius ekranas apsaugotas.

  5. AqTrap parašė:

    Klausimas ar taip atrodys. Pirmoji ft yra oficialu, o visi kiti yra renderinta pačiu žmonių. Ir berods iš vaizduotės, o ne realiai kaip atrodys. Ryt pamatysime kaip bus.

    Taip pat turės 108 MP kamera.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.