Z390 dar šiame ketvirtyje turi pakeisti Z370

Z390 pagrindinės plokštės pirma buvo kaip miražas, bet jų išleidimas jau labai arti. „Intel“ produktų išleidimo planas rodo, kad tai turi įvykti dar šiame ketvirtyje. Naujas mikroschemų rinkinys pakeis nuo praeitų metų rugsėjo pažįstamas Z370 pagrindines plokštes.

Naujos Z390 pagrindinės plokštės siūlys naujų funkcijų, tokių kaip įgimtą USB 3.1 Gen 2 palaikymą ar galimybę turėti bevielį tinklą. Realiai tai nėra labai didelės naujovės, nes kai kurie „Intel“ partneriai ir dabar siūlė šias technologijas su esamomis Z370 pagrindinėmis plokštėmis. Z390 nieko įspūdingo neatneš, sulauksime dar vieno naujo vardo ir tiek.

Z390 yra entuziastams skirtas produktas ir visi tikisi, kad su šiomis pagrindinėmis plokštėmis bus išleidžiamas 8 branduolių „Coffee Lake“ procesorius. Labai tikėtina, kad šie nauji procesoriai bus palaikomi ir Z370 pagrindinių plokščių.

7 Komentarai

  1. kernel_panikuoja parašė:

    Panasu, kad visgi bus normalus chipset’as, ne visiskas Z370 rebrand. Dabar dar tegu ant 9000 serijos uzlituoja dangteli, ir mano pinigai priklausys Intel’iui 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.