Žadamas DivX palaikymas PS3 konsolėse

 

„PlayStation 3“ yra ne tik žaidimų, tačiau ir multimedijos centras. Šis įrenginys gali groti high-definition filmus, „ištempti“ DVD raišką, rodyti nuotraukas iš atminties kortelių bei dar nemažai savybių. Atrodo, kad kad artimiausiu metu „PlayStation 3“ turės galimybę rodyti vartotojams ir „DivX“ būdu užkoduotus failus.

Šiandien „DivX Inc.“ pranėšė, kad jos vaizdo technologija bus integruota pačiame „PS3“, o į rinką pateks daugiau nei 100 milijonų „DivX“ sertifikuotų produktų.

„Mes labai džiaugiamės bendradarbiavimu su „Sony Computer Entertainment“, nes nuo šiol „DivX“ koduoti failai bus peržiūrimi ir „PS3“ žaidimų kompiuteriu,“ – sako „DivX Inc.“ vadovas Kevin Hell. „Mūsų technologija papildys „PS3“ funkcionalumo multimedijoje sąrašą ir leis vartotojams mėgautis dideliu „DivX“ skaitmeninio formato failų pasirinkimu.“

Šiuo metu „DivX“ dirba prie programinės įrangos patobulinimo suteikiančio didesnį funkcionalumą, kurį dabartiniai „PS3“ turėtojai turėtų gauti jau netrukus. Žaidimų gamintojai dabar bando panaudoti „DivX“ dekodavimo technologiją paskutinėje „PS3 Software Development Kit“ versijoje.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.