Žaidimų monitorių bendrovė AOC praneša apie naują „AG273QX“ modelį

Žaidimų monitorių bendrovė AOC praneša apie naują „AG273QX“ modelį:
varžybų lygio monitorių su QHD raiška ir patraukliais HDR vaizdais

Amsterdamas, 2019 m. spalio 22 d. – AOC monitorių bendrovė praneša apie 27 colių (68,6 cm) „AG273QX“ modelį – naujausią konkurencingos kokybės monitorių iš trečiosios kartos „AGON“ serijos. Šis itin pageidaujamų funkcijų paketas, skirtas „Šaudyklių“, „MOBA“ ir „Arkadiniams“ žaidimams, patenkins gerbėjų poreikius tiek greičio, tiek vaizdo kokybės atžvilgiu. „AG273QX“ monitoriaus žaidimų duomenys yra įtikinami: įspūdingas 165 Hz atnaujinimo dažnis ir 1 ms reakcijos laikas (MPRT). Skirtingai nuo kitų žaidimų monitorių, kurie orientuojasi tik į greitį, „AG273QX“ modelis turi 27 colių QHD (1440 pikselių) raiškos panelę, kuri atvaizduoja kur kas smulkesnes detales ir pasiekia didesnį kontrastą, o AOC „Wide Colour Gamut“ spalvų gama ir „VESA DisplayHDR 400″ sertifikatas užtikrina, kad būtų ryškios, natūralios spalvos. Monitoriaus AMD „FreeSync 2 HDR“ palaikymas leidžia atkurti tikroviškus vaizdus, nedidinant įvesties delsos, o taip pat pašalinant vaizdo plyšinėjimą ir trūkčiojimą.   

„AOC AG273QX“ monitorius

165 Hz atnaujinimo dažnis reiškia, kad „AG273QX“ monitorius atvaizduoja kiekvieną kadrą maždaug kas 6 milisekundės, o tai ypač svarbu rungtyniaujantiems žaidėjams. O 1 ms pikselių atsako laikas (MPRT) reiškia, kad žaidėjai matys sklandesnes animacijas ir lengviau stebės priešininkų judesius.

 

„AG273QX“ 27 colių VA panelė, turinti QHD (2560 x 1440 pikselių) skiriamąją gebą, naudoja natūralų 3000:1 statinio kontrasto santykį su giliais, rašalo juodumo atspalviais. Didelę skiriamąją gebą ir didelį kontrastą papildo „VESA DisplayHDR 400″ palaikymas, t.y. monitorius gali pasiekti didžiausią 400 nitų ryškumą. Monitorius tiksliai atkuria HDR turinį, pavyzdžiui, ryškius blyksnius ir skirtingo atspalvio sprogimus tamsiose žaidimų aplinkose, visiškai panardindamas žaidėją į žaidimą. Monitoriaus AMD „FreeSync 2 HDR“ funkcija prideda nedidelės delsos HDR tonų atvaizdavimą, žemo kadravimo kompensaciją (LFC), taip pat, kaip ir jo pirmtakas, užtikrina žaidimo eigą be vaizdo trūkčiojimo ir plyšinėjimo. Plokščia, grakšti, trijose pusėse neturinti rėmelio „AG273QX“ monitoriaus VA panelė puikiai tinka žaidėjams, kurie renkasi įprastus, plokščius monitorius. Žaidėjai, mėgstantys lenktą monitorių, gali pasirinkti giminingus modelius „AG273QCX“ arba „AG273QCG“.

 

 

Siekiant padėti žaidėjams pernešti savo monitorius į LAN vakarėlius ar turnyrus, „AG273QX“ modelis turi nešimo rankeną, kuri montuojama lengvai, be varžtų, vienu mygtuko paspaudimu. „AG273QX“ monitorius taip pat turi dvigubus ištraukiamų ausinių laikiklius iš abiejų pusių, ir „Light FX“ reguliuojamą RGB apšvietimą nugarinėje pusėje, kurį galima pritaikyti prie asmeninių poreikių.

 

„Pirmojo asmens šaudyklių“ gerbėjai ypač įvertins „DialPoint“, AOC taikiklio indikatorių, kuris ekrano viduryje uždeda kryželį, jei žaidime jo nėra. Be to, su AOC „Shadow Control“ funkcija galima reguliuoti OSD meniu, norint pašviesinti tamsias arba patamsinti šviesias erdves, o AOC „Game Colour“ suteikia galimybę padidinti arba sumažinti spalvų sodrumą ir pilkos spalvos lygius. Trys iš anksto sukonfigūruoti (FPS, „Racing“, RTS) ir trys naudotojų pritaikomi žaidimų režimai suteikia lengvą prieigą prie naudingų išankstinių nustatymų. Atnaujintas „AGON 3″ serijos OSD ekrano meniu palengvina nustatymų pasirinkimą, o naudotojai, norėdami pasirinkti papildomus nustatymus, gali taikyti net ir „G-Menu“ programinę įrangą, nenaudojant OSD mygtukų.

 

„AOC AGON AG273QX“ monitorių bus galima įsigyti nuo 2019 m. lapkričio mėn. už rekomenduojamą mažmeninę 509 € kainą.


Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.