Žmogelis savo esamą gyvenimą pardavinėja Ebay

Yjanas Ušeris (Ian Usher), sužeistos širdies žmogelis gyvenantis Perthe, Australijoje, nusprendė varžytinėse parduoti savo esamą gyvenimą viename dideliame aukcione. Aukcionas prasidės birželio 22 dieną, o Ušerio gyvenimas žadamas parduoti už 420000 JAV dolerių sumą.

Apie kokį gyvenimą kalbame? Tai trijų kambarių butas Perthe, jo automobilis, motociklas, jo darbas, drabužiai ir net jo draugai. Jo draugai net palaikė šią idėją ir sako, kad pabandys susidraugauti su jį pakeitusiu žmogumi. Esme ta, kad jis su savo drauge draugavo apie 12 metų, o ji jį paliko dėl kito, žmogus nusprendė, kad reikia judėti toliau ir pradėti naują gyvenimą.

Ušeris taip pat turi ir interneto svetainę – www.alife4sale.com Jis jos veiklą pradėjo kovą ir gavo daugybę elektroninio pašto laiškų, kur skaitytojai iš viso pasaulio norėjo sužinoti kaip galima pasikeisti jų nuosavais gyvenimais, žinoma jie ir palaikė šį jo norą pradėti naują gyvenimą. Svetainėje taip pat vyko balsavimas, kuriame sudalyvavo 70000 žmonių. 1/3 skaitytojų sutiko ir pasakė, kad tai nuostabi idėja, dar tiek pat pasakė, kad tai visai įdomi idėja ir likusi apsilankiusiųjų dalis nusprendė, kad tai juokinga ir absurdiška idėja.

I. Ušeris taip pat pasakė, kad tiki parduosiąs savo gyvenimą už rezervinę kainą, kurią yra numatęs. Jis taip pat tvirtina, kad tai „protinga“ kaina už viską ir tikisi, kad aukcionas, kuris pasibaigs birželio 29 dieną, bus jam sėkmingas. „Jei tik aukcionas pasiseks, aš paliksiu Perth vien su savo pasu ir pinigine.“, – pasakojo Ušeris.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.