„Zotac“ išridena savo GTX 970 ir GTX 980 vaizdo plokštes

„Zotac“ neatsilieka nuo konkurentų ir savo ištikimiems pirkėjams pristato gerai pažįstamas AMP! serijos vaizdo plokštes. Šį kartą sulauksime dviejų AMP! variacijų, „AMP! Extreme Edition“ ir „AMP! Omega Edition“

„GeForce GTX 970/GTX 980 AMP! Extreme Edition“ nutaikytos į reiklius žaidėjus, kurie nesako ne spartinimui. Ši serija naudoja išskirtines technologijas, tokias kaip „IceStorm“, „ExoArmor“ gerinančias aušinimą, o „OC Plus“ padeda lengviau spartinti ir išgauti dar daugiau spartos. Žinoma, šios plokštės jau ištrauktos iš dėžutės turi pakeltus dažnius. „GeForce GTX 980 AMP! Extreme Edition“ gali pasigirti baziniu 1291 MHz dažniu, kuris Boost režime gali pakilti iki įspūdingų 1393 MHz, palyginimui gamykliniai GTX 980 dažniai 1126/1216 MHz.  Atmintis paspartinta ne taip įspūdingai, gausime tik 200 MHz prieaugį t.y. 7.2 GHz. Ne kukliau atrodo ir „GeForce GTX 970 AMP! Extreme Edition“, branduolio dažnis 1203MHz, o Boost režime  galimybė jį pakelti iki 1355 MHz, palyginimui gamykliniai dažniai 1051/1178 MHz. Atmintis paspartinta irgi nežymiai, iki 7.2 GHz.

Neprasčiau atrodo ir „GeForce GTX 970/GTX 980 AMP! Omega Edition“ vaizdo plokštės. Jos patobulintos panaudojant išskirtinį montažinės plokštės dizainą. Aušinimas kiek pakeistas panaudojant tik du ventiliatorius, bet taip pat naudojamos „IceStorm“, „ExoArmor“ technologijos padedančios geriau išsklaidyti karštį nuo GM204 lusto. Neatsisakyta ir „OC Plus“ padėsiančio išspausti likusius syvus iš grafikos spartintuvo. Nusipirkę „GeForce GTX 980 AMP! Omega Edition“ akimirksniu gaunate daugiau, nes jus pasieks 1202 MHz dažnį turinti vaizdo plokštė, su galimybe veikti iki 1304 MHz, įsijungus maksimaliam Boost. Atmintis, galima sakyti, liko nepaliesta ir turės 7048 MHz efektyvų dažnį. Tuo tarpu „GeForce GTX 970AMP! Omega Edition“ irgi neliko užmiršta ir gavo „Zotac“ prisilietimą prie grafikos procesoriaus ir atmintis dažnių. Šio gaminio lustas darbuosis 1102 MHz su galimybe veikti 1241 MHz Boost režime, o atmintis plaks 7048 MHz.

Mažiausiai reiklūs pirkėjai galės įsigyti „Zotac Standart“ gaminius, jie bus pigesni, bet vis tiek pasiūlys išskirtinę „Zotac“ kokybę už priimtiną kainą.

 

3 Komentarai

  1. GK parašė:

    Extreme edition tai gerokai ziuriu paspartintos.kas nespartina bet nori paspartintos versijos tai visai patraukliai atrodo,tuo labiau kad lenkia ir konkurentus gerokai.

  2. Jordan parašė:

    Nera dar nei vienos apzvalgos. Idomu kaip triuksmas ir temperaturos tos paprastos zotac, nes ji apie £40 pigesne nei gigabyte variantas. Kolkas gigabyte atrodo geriausiai, po to eina msi, asus, tiesa asus ausintuvas net nesisuka kol 60 laipsniu nepasiekia.

  3. ZeroFM parašė:

    TechPowerUp ASUS GTX 970 9.9 balų surinko

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.