„ASUS ROG Cetra“ ausinukas mobiliems žaidėjams

Pakuotė ir komplektacija

„ASUS ROG Cetra“ ausinių pakuotė nėra labai didelė, bet kaip tokio tipo ausinėms tikrai nemaža. Pakuotės priekyje matome ausinuko atvaizdą ir pavadinimą. Taip pat ROG logotipą. Dėžutės spalvinė gama yra maloni akiai, dominuoja pilkos spalvos su raudonais akcentais, pridedančiais agresyvumo. Pati dėžutė yra iš kartono, kurį malonu liesti.

Dėžutės gale jau galime rasti informacijos apie „ROG Cetra“ stipriąsias savybes: patogus valdymas, suderinamumas su įvairiais įrenginiais, patogumas, aktyvus triukšmo slopinimas ir 10 mm membranos.

Viename dėžutės šone įvairiomis kalbomis parašyta, kad tai į ausį kišamos ausinės su USB-C jungtimi, o dugne galime pamatyti specifikacijas ir pakuotės turinį.

„ASUS ROG Cetra“ dėžutė atsidaro labai maloniai, jos kraštą prilaiko magnetas. Viduje pamatome daug minkšto materialo, į kurį panardintas „ROG Cetra“ ausinukas. Taip pat iš kart matome ir dėklą.

Komplektacijoje be pačio ausinuko yra minėtas dėklas, trijų dydžių keičiami guminiai antgaliai, trys komplektai pelekų, laido sagtis ir naudotojo gidas.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.