Azotu bandomas gesinti drakonas: „MSI GTX 1060 GAMING X 6 GB“

Rezultatai: (Rise of the Tomb Raider, DOOM)

„Rise of the Tomb Raider“ – vienas geriausiai atrodančių žaidimų; testuodami naudojome DirectX 12 API ir aukštus arba labai aukštus nustatymus. Motion Blur buvo išjungtas. Spartos rezultatus gavome panaudoję integruotą testavimo įrankį, „Spine of the Mountain“ scena.

Panašu, kad integruoto testavimo įrankio scena labai sudėtinga, nes abi vaizdo plokštės nesugeba išlaikyti minimalių kadrų aukščiau 30 fps ribos. Matome, kad šiame žaidime persvarą ir vėl turi „MSI GeForce GTX 1060 Gaming X“, ji siekia  apie 13 %, jei žiūrėtume į vidutinius kadrus.

Naudojant didesnę raišką bandomoms vaizdo plokštėms trūksta galios. Įdomu, kad GTX 1060 persvara beveik išnyko, ir dabar konkurentus skiria tik 1 vidutinis kadras. Norint mėgautis žaidimu, šia raiška teks mažinti nustatymus.

„DOOM“ – tai vienintelis žaidimas, mūsų testavime naudojantis „Vulkan“ API, jį, žinoma, ir naudojome aiškindamiesi vaizdo plokščių spartą. Testams parinkti ultra nustatymai, sparta matuota pirmoje misijoje.

 

Tai yra žaidimas, kur AMD vaizdo plokštės įjungus „Vulkan“ atrodo labai gerai. Tą patį matome ir mūsų lentelėje. „Sapphire Radeon RX 480 Nitro“ už GTX 1060 greitesnė beveik 7 %. Tiesa 0.1 % minimalių kadrų reikšmė kiek geresnė pas GTX 1060 (83 vs 81).

Net pasirinkus didesnę 1440p raišką, abejoms vaizdo plokštėms nedaug trūksta iki stabilių 60 kadrų per sekundę. RX 480 pranašumas prieš GTX 1060 išauga beveik iki 14 %, minimalios reikšmės irgi geresnės.

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    gera antraste 🙂

  2. BC00 parašė:

    Pavadinimas mano, visas didis darbas Mindaugo 😉

  3. adex parašė:

    laba diena, labai noreciau suzinoti atsakymus i siuos klausimus:
    kodel lyginama su vaizdo plokste kuri yra 85 eurais pigesne? (pagal skytech kainas)
    kodel lyginama su 4gb versija o ne 8? (pastaroji taipogi butu 49 eurais pigesne pagal skytech)
    kodel lyginama oc’ed plokste pries stock? (jeigu spartiniti tai spartinti abi, paspartinus 480, galima isgauti iki 10% didesne sparta, kai kur gautu kai kur laimetu, bet overall rezultatas greiciausiai butu jau kitos plokste naudai)

    jeigu jau reklamuojate produkta, tai reklamuokite adekvaciai, lygindami su kitos firmos 1060, o nedarykite kazkokios isdivalkes lygindami su 85 eur maziau kainuojancia gpu is visai kitos stovyklos

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Trumpai ir paprastai. Gauta apžvelgti MSI GTX 1060. Keičiasi visa žaidimų bazė ir sistema, todėl dabar viskas iš pradžių. GTX 1060 lyginama su tuo ką turiu asmeniškai, jokių užslėptų kėslų. Greitu laiku prie testų prisijungs GTX 1070. Vėliau, jei dar ką kas pasiūlys bus daugiau gpu.

    • IFeelYou parašė:

      Nelabai supratau šitų klausimų. Toks jausmas kad žmogus galvoja kad čia galima pasirinkt, maždaug išsirinksiu vieną iš 8 turimų RX480 variantų 🙂 Taigi gavo žmonės apžvalgai 1060 ir lygina su tuo ką apskritai turi, ar buvo gavę.
      Niekas čia apksritai nieko nereklamuoja, čia apžvalga.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.