Azotu bandomas gesinti drakonas: „MSI GTX 1060 GAMING X 6 GB“

Žvilgsnis iš arčiau

MSI išlieka ištikima sau, ir „Gaming“ serijos vaizdo plokščių išvaizda per daug nesikeičia jau kuris laikas. „MSI GTX 1060 GAMING X 6 GB“ dominuoja dvi spalvos – raudona ir juoda. Ištraukus iš dėžutės vaizdo plokštės jungtys uždengtos apsaugomis.

Aušintuvas pagrindinėje plokštėje užima dvi vietas, kitaip sakant Dual Slot. Jo gaubtas plastmasinis, su įvairiomis linijomis ir iškilimais, bandant jam suteikti išskirtinumo. Jame taip pat slepiasi šveičiantys LED. Jei tiksliau – ant raudonų iškilimų juodoje gaubto pusėje ir drakono logotipe šone. Du 10 cm ventiliatoriai su drakono logotipu viduryje. Drakoną dar galime rasti ant metalinės nugarinės plokštės. Vaizdo plokštė yra 277 mm ilgio, plotis 140 mm. Turintiems siaurą korpusą gali kilti bėdų. Pasvėrus paaiškėja, kad ji sveria 1015 g.

 

„MSI GTX 1060 GAMING X 6 GB“ turi šias vaizdo išvestis: tris DisplayPort 1.4 ir po vieną HDMI 2.0 ir DVI-D.

Nugarinėje „MSI GTX 1060 GAMING X 6 GB“ dalyje randame metalinę plokštę. Toks atributas įprastas aukštesnės kategorijos vaizdo plokštėms.

Vaizdo plokštei reikalingas 8 kontaktų maitinimas. Jungtis iš šono. Į ją patogu įkišti kabelį, bet jei korpusas siauras, gali sunkokai užsidaryti šoninis dangtis.

Pasak MSI, „Torx 2.0“ ventiliatorių dizainas jiems leidžia sukelti 22 % didesnį oro spaudimą, taip dar geriau išsklaidoma šiluma nuo „Twin Frozr VI“ aušintuvo. „Zero Frozr“ technologijos dėka, esant mažai apkrovai ir temperatūrai iki 60o C ventiliatoriai išsijungia ir plokštė tampa visiškai tyli. „Twin Frozr VI“ aušintuvas turi 3 karščio vamzdelius, bet jie tiesiogiai su grafikos procesoriumi nesiliečia. Visi jie karštį perneša nuo varinio nikeliu padengto pagrindo, kuris ir liečiasi su GP106 lustu. Ant „MSI GTX 1060 GAMING X 6 GB“ montuojamas „Twin Frozr VI“ aušintuvas neturi kontakto su maitinimo grandine. Tad ji aušinama vien tik ventiliatorių sukuriamu oro srautu ir antriniu radiatoriumi.

Matome, kad „MSI GTX 1060 GAMING X 6 GB“ montažinė plokštė yra išskirtinio dizaino. Maitinimo grandinė sudaryta iš 5+1 fazių; kondensatoriai ir kiti šios grandinės komponentai – prailginto gyvavimo laiko. MSI savo komponentus priskiria „Military Class 4“ kategorijai, jie yra aukščiausios kokybes ir stabilumo, kas, pasak MSI, padidins spartinimo potencialą.

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    gera antraste 🙂

  2. BC00 parašė:

    Pavadinimas mano, visas didis darbas Mindaugo 😉

  3. adex parašė:

    laba diena, labai noreciau suzinoti atsakymus i siuos klausimus:
    kodel lyginama su vaizdo plokste kuri yra 85 eurais pigesne? (pagal skytech kainas)
    kodel lyginama su 4gb versija o ne 8? (pastaroji taipogi butu 49 eurais pigesne pagal skytech)
    kodel lyginama oc’ed plokste pries stock? (jeigu spartiniti tai spartinti abi, paspartinus 480, galima isgauti iki 10% didesne sparta, kai kur gautu kai kur laimetu, bet overall rezultatas greiciausiai butu jau kitos plokste naudai)

    jeigu jau reklamuojate produkta, tai reklamuokite adekvaciai, lygindami su kitos firmos 1060, o nedarykite kazkokios isdivalkes lygindami su 85 eur maziau kainuojancia gpu is visai kitos stovyklos

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Trumpai ir paprastai. Gauta apžvelgti MSI GTX 1060. Keičiasi visa žaidimų bazė ir sistema, todėl dabar viskas iš pradžių. GTX 1060 lyginama su tuo ką turiu asmeniškai, jokių užslėptų kėslų. Greitu laiku prie testų prisijungs GTX 1070. Vėliau, jei dar ką kas pasiūlys bus daugiau gpu.

    • IFeelYou parašė:

      Nelabai supratau šitų klausimų. Toks jausmas kad žmogus galvoja kad čia galima pasirinkt, maždaug išsirinksiu vieną iš 8 turimų RX480 variantų 🙂 Taigi gavo žmonės apžvalgai 1060 ir lygina su tuo ką apskritai turi, ar buvo gavę.
      Niekas čia apksritai nieko nereklamuoja, čia apžvalga.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.