Azotu bandomas gesinti drakonas: „MSI GTX 1060 GAMING X 6 GB“

Dažnio pastovumas

Jei bent kiek esate susidūrę su „Pascal“ architektūra, žinote, kad grafikos procesoriaus dažnis varijuoja nuo to, kiek turi temperatūrinio ar energetinio limito, o specifikacijose surašyti bazinis ir Boost dažniai tik garantinio pobūdžio, juos net blogiausiu atveju tikrai turėsime. Bet mūsų „MSI GTX 1060 GAMING X 6 GB“ tikrai gali geriau. Pirma pažiūrėkime, kaip „Gaming“ ir „OC“ profiliai atrodo pirmame „GPU-Z“ lange. Reikia pridurti, kad pas mus atkeliavusi GTX 1060 pagal nutylėjimą yra su aktyvuotu „OC“ režimu, nes tai apžvalgininkui skirtas pavyzdys. Parduotuvėje įsigyta „MSI GTX 1060 GAMING X 6 GB“ bus su įgalintu „Gaming“ profiliu.

 Gaming profilis                                                OC profilis

+

Dabar pažvelkime, kokie realūs vaizdo plokštės dažniai su kiekvienu profiliu. Su „Gaming“ profiliu vaizdo plokštei vos davus apkrovos, branduolio dažnis pakyla iki 1974 MHz, bet grafikos procesoriui pasiekus darbinę temperatūrą, dažnis nusistovi ties 1949 MHz. „OC“ profilis turi papildomos galios. Vos įjungus 3D aplikaciją, dažnis šauna iki akiai malonaus 1999 MHz dažnio, bet po to nusistovi ties 1974 MHz.

 

Gaming profilis 

 

OC profilis

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    gera antraste 🙂

  2. BC00 parašė:

    Pavadinimas mano, visas didis darbas Mindaugo 😉

  3. adex parašė:

    laba diena, labai noreciau suzinoti atsakymus i siuos klausimus:
    kodel lyginama su vaizdo plokste kuri yra 85 eurais pigesne? (pagal skytech kainas)
    kodel lyginama su 4gb versija o ne 8? (pastaroji taipogi butu 49 eurais pigesne pagal skytech)
    kodel lyginama oc’ed plokste pries stock? (jeigu spartiniti tai spartinti abi, paspartinus 480, galima isgauti iki 10% didesne sparta, kai kur gautu kai kur laimetu, bet overall rezultatas greiciausiai butu jau kitos plokste naudai)

    jeigu jau reklamuojate produkta, tai reklamuokite adekvaciai, lygindami su kitos firmos 1060, o nedarykite kazkokios isdivalkes lygindami su 85 eur maziau kainuojancia gpu is visai kitos stovyklos

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Trumpai ir paprastai. Gauta apžvelgti MSI GTX 1060. Keičiasi visa žaidimų bazė ir sistema, todėl dabar viskas iš pradžių. GTX 1060 lyginama su tuo ką turiu asmeniškai, jokių užslėptų kėslų. Greitu laiku prie testų prisijungs GTX 1070. Vėliau, jei dar ką kas pasiūlys bus daugiau gpu.

    • IFeelYou parašė:

      Nelabai supratau šitų klausimų. Toks jausmas kad žmogus galvoja kad čia galima pasirinkt, maždaug išsirinksiu vieną iš 8 turimų RX480 variantų 🙂 Taigi gavo žmonės apžvalgai 1060 ir lygina su tuo ką apskritai turi, ar buvo gavę.
      Niekas čia apksritai nieko nereklamuoja, čia apžvalga.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.