Azotu bandomas gesinti drakonas: „MSI GTX 1060 GAMING X 6 GB“

Rezultatai: (GTA V, Mafia III)

„Grand Theft Auto V“ tikra klasika, nors žaidimas išleistas prieš keletą metų, bet juo dar mėgaujasi nemažai žmonių. Bandymams buvo naudojami aukšti/labai aukšti nustatymai su MSAA X 4. Realius nustatymus pamatysite ekranvaizdžiuose. GTA V buvo testuojamas pasitelkiant realią žaidimo eigą. Tam naudota pirma misija kur Franklinas turi nuvaryti automobilį.

Pradėsime nuo 1080p raiškos. Čia „MSI GeForce GTX 1060 Gaming X“ nesunkiai įrodo savo pranašumą prieš RX 480. Tiesą pasakius, ji spartesnė net 35 %. Minimalūs kadrai irgi akivaizdžiai geresni pas „nVidia“ vaizdo plokštę.

  

Pereiname prie aukštesnės 1440p raiškos. Matome, kad GTX 1060 pranašumas niekur nedingo. Bet jei norite stabilių 60 kadrų, teks mažinti nustatymus. RX 480 minimalūs kadrai netgi krenta žemiau 30 kadrų per sekundę ribos. GTX 1060 pranašumas – 32 %.

 

„Mafia III“ – kitas atviro pasaulio žaidimas. Jis buvo testuojamas su aukštais nustatymais (High), Motion Blur išjungtas. Vaizdo plokščių sparta išmatuota pirmoje misijoje.

Pažvelgus į vidutinius kadrus, „MSI GeForce GTX 1060 Gaming X“ vėl rodo pranašumą prieš RX 480, bet minimalūs kadrai skiriasi labai mažai.

  

Aukštesnė 1440p raiška vėl sunkiai baudžia RX 480, minimalūs kadrai krenta žemiau 30 kadrų per sekundę reikšmės. „Gaming X“ tokių problemų neturi ir su šia raiška vis dar išspaudžia 31 minimalų kadrą. GTX 1060 persvara prieš RX 480 vidutiniuose kadruose vos pora fps.

 

5 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    gera antraste 🙂

  2. BC00 parašė:

    Pavadinimas mano, visas didis darbas Mindaugo 😉

  3. adex parašė:

    laba diena, labai noreciau suzinoti atsakymus i siuos klausimus:
    kodel lyginama su vaizdo plokste kuri yra 85 eurais pigesne? (pagal skytech kainas)
    kodel lyginama su 4gb versija o ne 8? (pastaroji taipogi butu 49 eurais pigesne pagal skytech)
    kodel lyginama oc’ed plokste pries stock? (jeigu spartiniti tai spartinti abi, paspartinus 480, galima isgauti iki 10% didesne sparta, kai kur gautu kai kur laimetu, bet overall rezultatas greiciausiai butu jau kitos plokste naudai)

    jeigu jau reklamuojate produkta, tai reklamuokite adekvaciai, lygindami su kitos firmos 1060, o nedarykite kazkokios isdivalkes lygindami su 85 eur maziau kainuojancia gpu is visai kitos stovyklos

    • Mindaugas Klumbis parašė:

      Trumpai ir paprastai. Gauta apžvelgti MSI GTX 1060. Keičiasi visa žaidimų bazė ir sistema, todėl dabar viskas iš pradžių. GTX 1060 lyginama su tuo ką turiu asmeniškai, jokių užslėptų kėslų. Greitu laiku prie testų prisijungs GTX 1070. Vėliau, jei dar ką kas pasiūlys bus daugiau gpu.

    • IFeelYou parašė:

      Nelabai supratau šitų klausimų. Toks jausmas kad žmogus galvoja kad čia galima pasirinkt, maždaug išsirinksiu vieną iš 8 turimų RX480 variantų 🙂 Taigi gavo žmonės apžvalgai 1060 ir lygina su tuo ką apskritai turi, ar buvo gavę.
      Niekas čia apksritai nieko nereklamuoja, čia apžvalga.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.