Brangioji, aš sumažinau „Fractal Design Define S ir gavau Define Nano S

Pakuotė ir komplektacija

Kaip mITX korpusui pakankamai nemaža kartoninė dėžė turi Nano S išorės eskizą ir išardymo schemą su sužymėtais svarbiausiais korpuso mazgais. Ne tik piešiniu, bet ir užrašo pagalba pirkėjas informuojamas, kad tai versija su permatomu langu.

SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC

Gamintojas nepasivargino pateikti ir mažesnį korpuso vidaus brėžinį bei ant kito dėžės šono nurodyti Nano S specifikacijas ir aušinimo galimybes.

SAMSUNG CSC  SAMSUNG CSC

Apsauga nuo mechaninių pažeidimų pakankamai aukšto lygio, nors ir pasigedome dar vieno atskiro medžiaginio maišo, kuris lieka premium klasės palydovu. Sakysime, kad komplektacija paliek net kiek geresnį įspūdį, nors šiuos aspektus lyginti ir nekorektiška. Žinoma, mes gauname detalų vartotojo gidą, visus reikalingus varžtelius, „zip-ties“ surišėjų, o taip pat Y formos kabeliuką ventiliatorių sujungimui ir specialius tvirtinimus, skirtus vandens rezervuarui.

SAMSUNG CSC

4 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Geras pavadinimas. 😀 O pats turiu Define S, tai labai geras korpusas, puikus funkcionalumas ir patogumas, labiausiai esu patenkintas esamais filtrais, kurie sulaiko visas dulkes, beveik nei dulkės viduje… Žinoma, kad karts nuo karto juos išvalau.

    Neabejoju, kad toks pat geras – Define Nano S, ką apžvalga tik patvirtino. 🙂

    • Stipena parašė:

      Nieko jis negeras. Negali naudoti 3 aušintuvų priekyje jeigu dedi radiatorių vandens aušinimui viršuje, galima aišku perstumti į galą bet tada tenka galinį aušintuvą išimti. Krč nei du nei devyni 😀

  2. TomasP parašė:

    Seksiukas, bet kaip ATX dydžio truputi didokas. R5 jau gan nemažai vietos atima ant stalo, o čia tik mažesnė versija jo. Bet planuojant ateityje atsinaujinti ir žiūrint į ATX dydį pagrinde nelabai geresnių variantų ir yra už Define S. Pagrinde vertinant tylą ir minimalistinį dizainą.

  1. 2016-09-21

    […] ilgamečiu partneriu „Fractal Design“ skelbiame žadėtą konkursą, kurio metu atiduosime mums jau spėjusį patikti Define Nano S korpusą. Identiškas, permatomą šoninį langą turintis, funkcionalus, […]

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.