„Corsair Virtuoso RGB“ – kai garso nevaržo laidai

Pakuotė ir komplektacija

„Corsair Virtuoso RGB“ dėžutė yra dviguba. Pirmas apsauginis sluoksnis yra plonas spalvingas popierius su užrašais ir nuotraukomis, o viduje kartoninė dėžė. Išorinės dėžutės priekyje matome ausinių atvaizdą, taip pat produkto pavadinimą. Gamintojas taip pat nurodo, su kokiais įrenginiais suderinamos „Corsair Virtuoso RGB“ ausinės.

Dėžutės gale vėl produkto atvaizdas, bet iš kito rakurso. Taip pat matome surašytas esmines ausinių savybes keliomis kalbomis.

Dėžutės dugne surašytos ausinių specifikacijos keliomis kalbomis.

Kituose šonuose nieko įdomaus.

Apsauginė popierinė dėžutė nusiima labai apgalvotai. Esančius lipdukus galima tiesiog nuplėšti nenaudojant jokių įrankių. Kartais tokios smulkmenos yra labai malonios.

Nuėmus išorinę popierinę dėžutę matome kietą kartoninę dėžę, kuri puikiai apsaugo ausines. Ją atidarius iš karto pamatome „Corsair Virtuoso RGB“ headset’ą. Išėmus ausines apačioje randame skyrių, kur sudėti visi priedai. Ant ausinių taip pat uždėtos apsaugos, kad transportuojant nepasižeistų ausinių pagalvėlės.

Priedų yra tikrai nemažai, be to jie turi atskirą apsaugančią dėžutę. Su „Corsair Virtuoso RGB“ gauname USB įrenginį bevieliam ausinių prijungimui, 3,5 mm audio kabelį, USB A į USB C kabelį ir mikrofoną. Visi priedai atrodo labai kokybiškai. Laidai įvilkti į medžiagą, ir pačiupinėjus jaučiama premium kokybė. Būtent to ir norime už ausines mokėdami 200 €.

 

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.