Darbinės ausinės, kurios žada suteikti „vaibą“: „Logitech Zone Vibe 100“ apžvalga

Intro

„Jabra“ ausinės visą laiką buvo standartinis pasirinkimas darbui. Jos siūlo geros kokybės mikrofoną, taip pat garso atkūrimo charakteristikos yra tinkamos pokalbiams. Nepaisant pateisinamų lūkesčių, aš niekad nebuvau didelis „Jabra“ produkcijos gerbėjas.

Pagrindinė to priežastis – jos kainuoja per daug. Įmonėms, turinčioms septynženklę ar aštuonženklę apyvartą nėra įdomu, ar darbuotojams nupirktos ausinės kainavo 20 eurų, ar 200 eurų, svarbu, kad jos atliktų savo funkciją. „Jabra“ naudojasi tuo ir kontroliuoja šią rinką, išlaikydama aukštas kainas.

Aišku, kad geras mikrofonas, didelės talpos baterija turi turėti savo kainą, bet tą pačią sumą kainuojančios „Sennheiser HD 560S“ turi į kaušelius sukištą orkestrą, po kurio net nesinorės eiti į gyvus koncertus, o tai yra kur kas sudėtingesnė užduotis, nei ta, kurią įgyvendina „Jabra“ specialistai.

Iš „Jabra“ gamyklų važiuojantys pilni sunkvežimiai paskatino „Logitech“ rimčiau žiūrėti į šią rinką. To rezultatas – naujoji „Zone Vibe“ serija ir jos „baby“ modelis „Vibe 100“, tapęs šiandienos testo herojumi.

Ausinės darbui yra nuobodi tema, o ir „Vibe“ pavadinimas skamba net kiek sarkastiškai. Dėl to „Logitech“ ausines dedikavo dirbantiesiems iš namų. Gamintojas teigia, kad ausines galima naudoti ir pramogoms, kuriomis užsiimate dirbdami iš namų, nes juk vadovas vis tiek nemato kuriomis užsiimate namuose po darbo valandų. Visada į universalias ausines žiūriu skeptiškai, bet „Zone Vibe 100“ duosiu šansą įrodyti, kad aš esu neteisus.

„Logitech“ prieš siųsdama šias ausines nežinojo, kad aš esu „Jabra Evolve 65“ savininkas. Tad šiandieninės apžvalgos dalyviui teks įrodyti savo vertę prieš rinkos lyderio produktą.

2 Komentarai

  1. Evaldino parašė:

    Mes darbe naudojam Poly 8225, bet taip, pasirinkimo šiame segmente labai trūksta, tad ačiū Logitechui ir jums už apžvalgą.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.