„FSP Hydro G“ 750 W: elektra, vanduo ir lipdukai

Pakuotė ir komplektacija

Kaip ir visų maitinimo šaltinių (nekalbame apie tuos, kurie sukurti tik veikti) pakuotės turi daug informacijos apie patį produktą. Pirmu planu FSP praneša, kad savininkas gali keisti maitinimo šaltinio išvaizdą. Tam skirta pora žalios bei raudonos spalvos firminių lipdukų. Dar niekur nematyta „funkcija”, tačiau savo ruožtu mums svarbesni ir labiau dominantys 80+ Gold, „0 db Zero Noise“ lipdukai, taip pat pilnai modulinio dizaino, vien japoniškos kilmės panaudotų elektrolitinių kondensatorių ir 5 metų trukmės garantinio laikotarpio patvirtinimai.

Priešinga dėžutės pusė pasirinkta daugiau informacijos apie „Hydro G“ vidų suteikimui. Čia FSP mini tylų ir ypač kokybiškus guolius turintį 135 mm FDB ventiliatorių, DC-DC konverterius mažosios linijoms, unikalius sprendimus aušinant +12 V grandinės komponentus, įskaitant ir unikalios formos groteles, kurios turėtų leisti sumažinti oro turbulenciją.

Pirkėjui taip pat pateikiamos elektrinės specifikacijos, triukšmo/efektyvumo kaitos kreivės, kabelių konfigūracija ir jungčių skaičius.

Prie puikiai nuo pažeidimų apsaugoto maitinimo šaltinio komplektacijoje atsiduria AC laidas, tvirtinimo varžteliai, vartotojui skirti bukletėliai ir jau užsiminti lipdukai. Pastaba gamintojui galėtų būti tik tokia, kad dviejų „Velcro“ surišėjų, kurie panaudoti pridedamų kabelių surišimui, yra mažoka.

4 Komentarai

  1. DasMachine parašė:

    Noretusi matyti palyginima su kitais – nuokrypio, bangavimo, efektyvumo, garso, temperaturos ir kainos. Tokie charts butu idomiausia.

  2. BC00 parašė:

    Darome tokius palyginimus kai tik yra galimybė. Kaip tyčia esame testavę HX750i su RM750i, tačiau neturėjome tiesioginio Hydro G konkurento RM750x.

  3. IFeelYou parašė:

    Perskaitęs pavadinimą pagalvojau kad išsipildė mano svajonė – vandeniu aušinamas PSU 😀

  4. BC00 parašė:

    Kaip tik FSP rodė tokį Computex parodoje 😉

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.