Toliau kankiname „Athlon 200GE“, tik šįkart su „Asus ROG Strix B450-F Gaming“

Maitinimo grandinė

Kaip įprasta šiame kainų segmente, pagrindinės plokštės turi 4 fazių sustiprintą maitinimo grandinę; ne išimtis ir „Asus ROG Strix B450-F Gaming“. Šiuo atveju gamintojas nebando mūsų apkvailinti įteigdamas, kad tai 8 fazių maitinimo grandinė procesoriaus branduoliams. Kairėje aiškiai matome keturis induktorius. Kiekviena fazė turi po du žemos ir po vieną aukštos pusės galios bloką. Žemoje pusėje gauname „On-Semi“ 4C06B, o viršutinėje pusėje – 4C10B galios blokus. Tokie patys galios blokai panaudoti ir integruotos grafikos maitinimo grandinėje. Čia gauname dvi fazes, kurios turi dvigubą kiekį visų komponentų: galios blokų ir induktorių. Kaip suprantate, ši maitinimo grandinė neleis siekti spartinimo aukštumų, bet tenkins daugelį naudotojų, kurie nesiruošia spartinti „Ryzen 7 2700X“ procesoriaus.

„Asus ROG Strix B450-F Gaming“ turi pakankamai normalius radiatorius ant maitinimo grandinės. Patys radiatoriai yra iš vientiso metalo, bet su nemažai išlankstymų ir išraitymų, kas padės išsklaidyti šilumą. Radiatoriai yra su termo juostelėmis, kurios kontaktuoja su galios blokais. Procesoriaus branduolių maitinimo radiatorius sveria 88 gramus, o integruotos grafikos maitinimo fazių radiatorius turi 67 gramų svorį.

2 Komentarai

  1. neblogai parašė:

    Apie 200GE kankinimą: su MSI (bei turbūt Gigabyte) plokštėmis bei naujausiu AGESA 1.0.0.6 biosu- dabar eina 200GE spartinti, nors ir ne viską, o tik procesorių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.