Sukurtas mATX’ui, bet geriausiai subalansuotas mini-ITX’ui: „In Win 301“

Žvilgsnis į išorę

Apie „In Win 301“ išvaizdą daug nepapasakosi. Kalbant labai paprastai, keturi 90 laipsnių kampu sujungti balti plieno lakštai. Neimponuojantys baltai spalvai gali pabėgti prie juodos, tačiau stačių kampų išvengti nepavyks. Mums patiems jie visiškai netrugdo, priešingai prie jų esame pripratę ir mums jie patinka. Kaip ir „In Win 303“, taip ir 301-asis alsuoja paprastumu bei subtilumu. Kažkam toks dizainas gali pasirodyti nuobodus, tačiau patys neįžvelgiame nieko daugiau nei profesionalumą.

 

 

Pagal savo parametrus, „In Win 301“ anaiptol nėra didelis mATX formato pagrindinėms plokštėms. Ne vienas panašaus dydžio ar net didesnis korpusas priima tik maksimalaus mini-ITX dydžio motinines plokštes. Lyginant su modeliu 303, 301-asis tapo 13,5 cm žemesnis ir 11 cm trumpesnis, be to neprarandant itin tvirtos struktūros sveria daugiau nei 4 kg mažiau.

Skirtingai nei 303-iukas, 301-ąjį galima įsigyti tik su grūdinto stiklo šonine panele. Reikės pasistengti, kad itin švarų išorės įspūdį nesugadintų už 3 mm storio stiklu atsiradę maitinimo šaltinio kabeliai. Stiklas nuimamas turbūt patogiausiu įmanomu būdu. Nereikia atsukinėti jokių varžtų, tik pasinaudoti rankena. Ypatingas švarumo įspūdis nebūtų suformuotas be monolitinių plieno lakštų.

 

Išskyrus gale esančią angą 120 mm skermens ventiliatoriui ir 4 PCI dangtelius, kuriuos fiksuoja vos vienu varžtu prisukamas specialus išorinis mechanizmas, vienintelės matomos perforacijos (neatidengiant korpuso dugno) – nepermatomame antrajame šoniniame dangtyje. Tai specifiniam „In Win“ dizainui būdingos korio formos perforacijos, kurios, sprendžiant iš greito žvilgtelėjimo pro stiklinį šoną, skirtos kaip oro paėmimo angos. I/O jungtys, įskaitant įjungimo, perkrovimo, HD audio ir du USB 3.0 lizdus, įrengtos dešinėje priekinės panelės pusėje. Galime garantuoti, kad aplink lizdus ir vertikalų „In Win“ pavadinimą įmontuota LED iliuminacija, kuri nėra privaloma ir neprijungiant jai skirto maitinimo, švytėjimo galima atsisakyti. Iš po korpuso dugno ištraukiamas medžiaginis dulkių filtras, kurio dydis sufleruoja, kad papildomų ventiliatorių skaičius turėtų būti sumažėjęs nuo trijų (303-iuko atveju) iki dviejų.

 

 

9 Komentarai

  1. newdiamond parašė:

    BC00 isivaziavo su apzvalgom i gera tempa 🙂 taip toliau 🙂

  2. jokbon parašė:

    OMG tik toki pirkciau kaina nesvarbu xD bet biski usb mazoka… nesuprantu kai realybeje reikia 16 usb lol kiekvienam sudui po adapteri ir pns… galetu kompuose standartu nanoflash pradeti eiti… biski pabodo kai tech atsilieka taip :/

  3. Minde parašė:

    butu gerai kad butu nurodos i tokias apzvalgas, kad ir po puses metu perziureti

  4. BC00 parašė:

    Varlė truputį antkainį užsidėjus, tai su Skytech 66 € kaina In Win 301 gaunasi daugiau nei lygiavertis konkurentas Nano S.

    http://www.skytech.lt/ds301black-case-win-301-minitower-microatx-miniitx-1×25-internal-1×2535-internal-p-360417.html

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.