Tik truputėlį prasčiau: „Corsair RM750i“

Pakuotė ir komplektacija

Gamintojas pažada 80+ Gold efektyvumą, vien tik japoniškos kilmės kondensatorius, galimybę naudotis „Corsair Link“ programine įranga ir pasyvų ventiliatoriaus veikimą iki 300 W apkrovos, kuris dažniausiai užsitęsia ir iki kur kas didesnių apkrovų. „Corsair“ pateikia naudingos informacijos apie RM750i priklausančius kabelius, tačiau ant dėžutės galima rasti ir pasenusios informacijos. Tebeskelbiama, kad RM750i priklauso 7 metų trukmės garantinis aptarnavimas, tačiau dar balandžio mėnesį savo AXi, HXi, RMi ir RMx maitinimo šaltinių serijoms „Corsair“ prailgino garantinio aptarnavimo trukmę iki 10-ies metų.

 

 

Transportavimo metu pažeisti RM750i labai sudėtinga: standi kartoninė dėžė, minkšto putoplasto lakštai, atskiras maišelis su dėtuve maitinimo šaltiniui. „Corsair“ prideda AC laidą, firminį lipduką, keletą „zip-ties“ surišėjų, tvirtinimo varžtelius bei vartotojo gidą. Žinoma, prijungiami kabeliai supakuoti į atskirą krepšelį.

 

7 Komentarai

  1. SarzzeR parašė:

    Corsair – tikrai moka gaminti puikius PSU, žinoma, kad jie ir kainuoja ne pigiai, bet už ką moki, tą ir gauni – kokybę. O PSU yra PC širdis, tad taupyti neverta. 🙂

  2. lampaq parašė:

    emm klausimėlis kuom skiriasi RMI ir RMX corsair modeliai ?

  3. BC00 parašė:

    RMx nebeturi Corsair Link ir FDB fano.

  4. lampaq parašė:

    kaip tik užgeso senasis chieftec cft 750w po 8 metų darbo…Tai spėju šiuo metu nelabai ir verta į kitokius dairytis, o Corsair’ą griebt RM/RMI/RMX serijos ?

  5. BC00 parašė:

    O ką nori užmaitinti?

    • lampaq parašė:

      Num kolkas nieko ispudingo.
      Intel i5 6600k@4,5ghz
      16gb ram
      HD 7850 ( zinoma bus pakeista i kazka mid end 1060, rx 480 ir pan)
      3 HDD
      1 SSD.
      Ziurinejau tai 650w uztektu drasiai is sios serijos, jeikokybe atitinka kaip sio 🙂

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.