17-colių iMac jau pakeliui?

Naujienų portalas Cnet su nuostaba rašo, kai Italų kalba parašytas tinklapis „daro“ visus angliškus variantus bei nugvelbė vieną iš Apple naujienų pirmieji. Technikos entuziastai rado mažą paminėjimą apie artėjantį pigių, 17-colių iMac už 900 JAV dolerių savotiškame Apple mokomajame tinklapyje.

Kaip žinia, šiuo metu Apple siūlo iMac tik su 20 ir 24 colių ekranais. 20 colių variantų kainos prasideda nuo 1200 JAV dolerių, 24 colių – nuo 1500 JAV dolerių. Tiesa, jokių kalbų apie pasirodymo datą, tačiau faktas tas, kad apie produktą užsimintą oficialioje svetainėje, tad telieka sulaukti oficialaus pranešimo.

Šiek tiek pasvarstykime. Ar tai ką nors sudomintų? Kodėl gi ne? Gi ekonominis nuosmukis, o į rinką paleisti tokį produktą, kuris tilptų į 1000 JAV dolerių ribas, būtų racionalus žingsnis. 900 JAV dolerių yra „įkandama“ suma dažnam vartotojui ir galime net neabejoti, kad susidomėjimas būtų didžiulis.

2 Komentarai

  1. pureass parašė:

    nebe tie laikai, 17 coliu nou20 kaina minimali

  2. Ambient parašė:

    jus man pasakykit bent pora priezasciu kodel turiu pasirinkt mac o ne paprasta sitema? zaidimai ten neina, puse programu neina, kaina kosmine ir t.t.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.