2023 m. III ketvirtyje sulauksime „Raptor Lake Refresh“ procesorių

Gandai pasitvirtino, „Intel“ iš tiesų kitais metais pristatys atnaujintus „Raptor Lake-S“ procesorius, tokius atnaujinimus paprasčiausiai vadiname „refresh“. Tai reiškia, kad LGA 1700 lizdo ilgaamžiškumas bus pratęstas dar vienai procesorių kartai, visa tai patvirtinta nutekintuose produktų išleidimo planuose.

Tai pirmas kartas, kai matome tiesioginę nuorodą į „Raptor Lake-S Refresh“ procesorius. Atrodo, kad juos planuojama išleisti kitų metų trečiojo ketvirčio pradžioje, taigi galbūt net praėjus mažiau nei 1 metams nuo „Raptor Lake“ procesorių pasirodymo.

Remiantis šiuo produktų išleidimo planu, „Intel“ atnaujins visą savo stalinių kompiuterių platformą su 125 W, 65 W ir 35 W modeliais. Svarbu pažymėti, kad dabartiniai 13-osios kartos „Core“ procesoriai, kurių bazinis TDP mažesnis nei 125 W, dar nebuvo išleisti, tačiau jie turėtų pasirodyti kitą mėnesį. Tai reiškia, kad dabar sužinome, jog maždaug po 10 mėnesių gyvavimo ciklo bus atnaujinti ir šie procesorių modeliai.

Dar svarbiau yra tai, kad su naujais 800 serijos mikroschemų rinkiniais serijoje neplanuojama jokių atnaujinimų. Tai reiškia, kad visos esamos ir netrukus pasirodysiančios 700 serijos plokštės bus suderinamos su atnaujinta procesorių serija.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.