3DMark 11 testas pasirodys lapkričio mėnesį

Sintetinių testų pasaulyje atskriejo didelė žinia. Gerai žinomas tokių testų kūrėjas Futuremark pranešė, kad naujausia vaizdo plokštėms skirta testuoti programinė įranga 3DMark 11 pasirodys jau kitą savaitę, tiksliau lapkričio 30 dieną.

3DMark 11 sintetinis vaizdo plokščių testas bus galimas trijose versijose. Puiku, kad viena iš jų bus nemokama, nors, suprantama, su tam tikrais apribojimais. Mes kalbame tik apie vieną galimą nustatymų rinkinį ir galimybę patalpinti tik vieną savo rezultatą į duomenų bazę. Kita įprastiems vartotojams skirta versija Advanced kainuos 20 JAV dolerių ir jau pasiūlys įvairius galimus nustatymų rinkinius, galimybę patalpinti daugybe savo rezultatų į duomenų bazę ir taip toliau. Komerciniam naudojimui skirta Professional versija kainuos net 995 JAV dolerius.

Visos minėtos 3DMark 11 versijos reikalaus tokių pačių sisteminių reikalavimų. Tai Windows 7 arba Windows Vista operacinės sistemos, DirectX 11 palaikančios vaizdo plokštės, bent jau dviejų branduolių procesoriaus ir 1GB darbinės atminties. Laukiame.

1 Komentaras

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.