9600GT jau pardavinėjamas; poros modelių specifikacijos

Panašu, kad kai kurioms parduotuvėms Nvidia nekelia jokio pagarbos jausmo – Pietų Afrikos Respublikos parduotuvė Take2 jau pradėjo prekiauti 9600GT vaizdo plokštės versija su 512 MB operatyviosios vaizdo atminties, nepaisydama kompanijos numatyto pasirodymo nukėlimo. Šią posistemę galimą nusipirkti už 2107 ZAR, o tai yra maždaug 273 JAV dolerių, nors mes žinome, kad ji verta maždaug 189 „žalių“.

Tuo pačiu į viešumą iškilo ir kitų detalių apie 9600GT modelius. Visų pirma pasirodė standartinės Gigabyte versijos nuotrauka ir kiek išsamesnės specifikacijos. Tiek plokštės, tiek techniniai duomenys bus visiškai identiški tiems, kurias dar seniau pranešė Nvidia.

Vis dėlto turime ir nestandartinę versiją. MSI lieka ištikima sau ir pristato gamykliškai spartintą modelį. Kaip jau matote nuotraukoje, Micro-Star International produktas turi didelį raudonos spalvos aušintuvą ir du „heatpipe‘us“. Dėl šios priežasties galime tikėtis tikrai neprasto aušinimo. Remiantis PCB dizainu ir DVI jungtimis plokštė greičiausiai pagaminta Triplex. Šis variantas nuo standartinės versijos skirsis tuo, kad turės 1 GB DDR3 atminties, kuri dirbs 1950 MHz dažniu bei 700 MHz dažniu dirbantį procesorių.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.