AMD "ganėtinai patenkinti" R680 progresu

Kaip žinia, naujoji vaizdo plokštė su dvigubu RV670 lustu, kurį gamina „AMD/ATI“ turėtų pasirodyti už keleto mėnesių. Pastarosios vaizdo plokštės turėtų pasirodyti kitų metų sausį ar vasarį.

Pasirodė pranešimai, kad dvigubas RV670 lustas nebus didesnis, nei įprastas RV670. Pridėtas dar vienas GPU duos tai, kad pati vaizdo plokštė pasidarys ilgesnė. Tuo tarpu R680 lustas turėtų dėkoti „dual-slot“ aušinimo sistemai, kas leis jam pasiekti net įprastą 800MHz dažnį.

„AMD“ išties neblogai turėtų pasirodyti šiais metais ir kitų metų pradžioje. Dabar artėjantys „Radeon HD3850“ ir „HD3870“, grasina GeForce 8600 ir 8800 serijoms maža kaina, bei nebloga sparta. Gali būti, kad jie lenks pastaruosius produktus kainos/kokybės santykių. Taip pat turėtų būti siurprizas spartintojams ir užkietėjusiems žaidėjams, nes išvysime savo AK viduje net keturias vaizdo plokštes. Vakar rodėme paveikslėlius su jau veikiančia sistema, kuri turėjo keturias „Radeon HD3850“ vaizdo plokštes. Laukiam daugiau žinių apie „Dual-RV670“ lustą, bei žinoma R680. Visas naujienas pasistengsime pranešti.

Parašykite komentarą

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.